Pulzar

RiseFM NiteRise Special flyer

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
VIP5 000 Ft

Partyajánló

RiseFM NiteRise Special @ Coke club, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. július 16.
Helyszín Coke club, Siófok
Stílus Tech-house, House
RiseFM NiteRise SpecialMagyarország legkedveltebb dance rádiója, a RiseFM július 16-án újra elhozza Siófokra a legendás party-sorozatot, a NITE RISE-t! A tavalyi nyár folyamán tízezreket megmozgató RiseFM DJ csapat már készen áll a nagy napra, s úgy néz ki, idén önmagukat is túl akarják szárnyalni. Igen, július 16-án, szombaton garantált a zenei őrület Siófokon! Méghozzá nem is akármilyen módon:Coke club, Siófok,

RiseFM NiteRise Special @ Coke club, Siófok

Magyarország legkedveltebb dance rádiója, a RiseFM július 16-án újra elhozza Siófokra a legendás party-sorozatot, a NITE RISE-t! A tavalyi nyár folyamán tízezreket megmozgató RiseFM DJ csapat már készen áll a nagy napra, s úgy néz ki, idén önmagukat is túl akarják szárnyalni. Igen, július 16-án, szombaton garantált a zenei őrület Siófokon! Méghozzá nem is akármilyen módon:

 Csatlakozz az eseményhez: https://www.facebook.com/event.php?eid=162816933781205

A NiteForce csapatot (Roberto, Nikola, Davis, Andro) ezúttal egy igazán ütős női vokál egészíti ki: az angol származású DJ/énekes RAE (Defected Records), aki egy exclusive DJ szettel is készül az estére.
Rae élő műsorai évek óta egyedülálló élményt nyújtanak a rajongóknak a világ minden táján! Először 2008-ban hódított a house zene színpadán “Cant Stop” c. albumával. “The Collaboration with Kings of Tomorrow / A Sandy Rivera” albumot a Defected karolta fel, s nem sokkal később az egész modern zenei világ róla beszélt… Második albuma a Defected és AFTC gondozásában jelent meg: “Give me Luv”, ezt követte Kosheen  “Hide You” remake-je, majd Ő lett az MTV kedvenc üdvöskéje, amin senki sem lepődött meg.

Hangjából és DJ szettjeiből az energia és a stílus sugárzik…hát még milyen energia hatja majd át a siófoki tömeget, ha a zenei alapot Andro, Nikola, Davis vagy Roberto keveri majd a dögös Rae alá…EZT MINDENKÉPPEN LÁTNI/HALLANI KELL!

S mielőtt azt hinnétek, hogy csak ennyivel rukkoltak elő idén a RiseFM party szervezői, akkor tévedtek! A maximális zenei élményt egy LIVE ACT adja majd július 16-án, a hazai zenei pálya legkiválóbb zenészei közreműködésével!

  • Pulius Tibor (Supernem – gitár)
  • Müller Attila (szaxofon)
  • Ujj Zoltán (Brains - dob)
  • RAE (vokál)

A lemezjátszóknál: ANDRO, NIKOLA, DAVIS, ROBERTO

Az exkluzivitásáról, különleges stílusáról, egyediségéről híres Coke Club tökéletes helyszín egy olyan grandiózus estének, mely speciális fény és látványtechnikával, valamint csúcsminőségű hangtechnikával a RiseFM legnagyobb nyári slágereit vonultatja fel – ezúttal egyedülálló Live Act-tel kiegészítve.

A nyár egyik legnagyobb durranásának ígérkezik ez a buli – a house, az őrületes partyk és a minőségi szórakozás szerelmeseinek...

2011. július 16. Szombat – NITE RISE SPECIAL: RAE – COKE CLUB, Siófok

Belépők kizárólag a helyszínen kaphatóak: 2000HUF, VIP 5000HUF,
NiteRise Members Club kártyával 1500HUF

További információk és játék nyeremény belépőkért a http://www.facebook.com/risefmofficial rajongói oldalon és a http://www.niterise.com/ -on.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó