Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
VIP5 000 Ft

Partyajánló

Nite Rise Party @ Coke club, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 20.
Helyszín Coke club, Siófok
Stílus House, Dance
Nite Rise PartyMagyarország egyetlen dance rádiója, a RiseFM augusztus 20-án elhozza a 2010-es nyár utolsó NiteRise Party-játCoke club, Siófok,

Nite Rise Party @ Coke club, Siófok

Magyarország egyetlen dance rádiója, a RiseFM augusztus 20-án elhozza a 2010-es nyár utolsó NiteRise Party-ját

Augusztus 20, péntek: Nite Rise Party
Thomas Gold (GER), Andro, Davis, Nikola, Roberto.

A legendás bulisorozat utolsó állomása a nyár fővárosa, Siófok, és az exkluzivitásáról, különleges stílusáról elhíresült Coke Club. A fehér homokos part, a balatoni milliő tökéletes helyszín egy olyan grandiózus estének, mely speciális fény- és látványtechnikával varázsolja el a minőségi zene legnagyobb szerelmeseit!
A party-sorozat záró akkordjának hangulatfelelősei a már bizonyított NiteForce DJ alakulat tagjai: Roberto, Nikola, Davis és Andro. Tudhatjátok, ha ezek a srácok beállnak a DJ pultba, garantáltan nem marad mozdulatlanul senki, de az, hogy a széles led falak és a fények is önálló életre kellnek, nem kétséges. Pláne akkor nem, ha az ifjú titánok mellett a house egyik legnagyobb mestere pörgeti majd a lemezeket...Bizony, augusztus 20-án Thomas Gold izzítja maximálisra a balatonparti hangulatot. Az a német származású DJ, aki a világ minden táján bizonyított már, ráadásul a legnagyobb klubbokban: a londoni Pachában, a moszkvai Fabrique-ban, a montreali Circus-ban, a bécsi Passage-ban, a stockholmi Solidaritet-ben és végtelenségig lehetne folytatni a sort...
Ha pedig valaki azt gondolná, hogy a RiseFM „csak úgy egyszerűen“ egy őrült és garantáltan felülmúlhatatlan NiteRise Party-val búcsúztatja a 2010-es nyarat, az téved!
A rádió augusztus 20-án az egész napot a Balaton partján tölti, ahol Neked is lehetőséged nyílik arra, hogy beleszólj a mikrofonba, azaz hallasd a hangod az éterben!
A RiseFM ezen a napon áthelyezi székházát a siófoki Coke Clubba, és minden műsorát élőben sugározza a Balaton déli partjáról. A rendhagyó nap keretein belül számos meglepetés vár a hallgatókra, és azokra, akik a rádió műsorvezetőivel szeretnének felkészülni az esti bulira. Mind a Morning Call, mind a Daylight Show egy exclusive kiadással rukkol elő, akárcsak a Kívánságműsor, ahol délután 15.00 órától a NiteForce DJ-k (Roberto, Nikola, Davis, Andro) teljesítik majd a hallgatók kéréseit, felkészítve őket az est fénypontjára, a legnagyobb house őrületre, Thomas Gold szettjére.
Aki ellátogat már napközben a siófoki Coke Clubba, az nem csupán a vezető dance rádió kulisszái mögé kukkanthat be, de részese lehet egy megismételhetetlen kalandnak, hiszen aktív résztvevőjévé válhat a RiseFM Party-maratonnak.
Készülj egy féktelen napra augusztus 20-án! Búcsúzzunk együtt a nyártól és az idei NiteRise partisorozattól!
A részleteket fokozatosan tesszük közzé a RiseFM hivatalos facebook oldalán, valamint awww.risefm.hu-n
PS.: Ezt a napot még nagyon sokáig fogjátok emlegetni...
PS.: Na, ezt a NiteRise Party-t egy évig fogjátok emlegetni...

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó