Pulzar

Partyajánló

MTV Icon, Ákos @ Coke club, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. július 10.
Helyszín Coke club, Siófok
Stílus House, Techno, Hip-hop, Rock
MTV Icon, ÁkosNegyedik szezonját kezdi a Coke Club, több mint bulihely.Coke club, Siófok,

MTV Icon, Ákos @ Coke club, Siófok

Negyedik szezonját kezdi a Coke Club, több mint bulihely.

A Coke Club egyedi és megismételhetetlen zenei produkciókat kínál elegáns, szerethető környezetben.
2008-ban indult A Coke Clubban az MTV Icon programsorozat, amelyben hazai zenei ikonok dalait saját jogon is népszerű zenekarok dolgozzák fel saját stílusukban, ezzel tisztelegve a nagyok előtt. A szokatlan együttműködések, egyedi feldolgozások rengeteg örömteli pillanatot hoztak már mind a közönségnek, mind a páholyban helyet foglaló ikonoknak.
A Coke Clubban a külföldi sztárok mellett a hazai DJ élvonal és feltörekvő tehetségek játszanak neked éjjel és nappal. Rengeteg stílus, tökéletes hangzás, óriási ledfalak és különleges látvány... Ez vár rád a klubban. A szezon elején péntekenként és szombatonként, július végétől pedig már szerdától forognak a legjobb lemezek a hip-hop, R'n'B, house, trance, drum&bass, minimal, techno dj-k kezei alatt. Figyeld az aktuális programokat, nehogy lemaradj valamiről!
A 2007-ben alapított Coke Club azzal a céllal jött létre, hogy valódi klubkultúrát teremtsen. A Coke Clubban nincs tagsági díj, mégis mindenki klubtag. Mindez varázslatos, modern és minőségi környezetben, pár lépésre a Balatontól. Egy hely, ami megismételhetetlen és egyedi programokkal vár, és lehetővé teszi, hogy a nyár elhozza neked a legjobb élményt, amit csak el tudsz képzelni. A zene, a látvány, a környezet, a Balaton és a vendégek által okozott élmények összességére épül, amit elmesélni nehéz – ezért inkább át kell élni!

Július 10, szombat: MTV Icon, Ákos
Az idei első ikonavatáson Ákos ül majd a páholyban. A feldolgozó zenekarok: Jamie Winchester, Magashegyi Underground, Turbo, The Moog, Eszenyi Enikő és Blaskó Péter, Ferenczi György és a Rackajam, Road, Compact Disco, Sebestyén Márta, Hősök, Sunshine Jazz feat Bársony Bálint, Anti Fitness Club.
A koncert után DJ Jami pörgeti a lemezeket.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó