Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

Saved @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2010-01-15
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Progressive House, House
Saved2010 január 1-vel új évtized kezdődik. Egy új évtized, egy új időszámítás- a keceli Korona, a régió, sőt az ország klubéletében is! Az elmúlt időszak viharait követően egy újabb aranykor reménybeli kezdetének lehetünk tanui, ahol a Koronáért küzdők együtt írják újra a klubtörténelmet.Club Korona, Kecel,

Saved @ Club Korona, Kecel

2010 január 1-vel új évtized kezdődik. Egy új évtized, egy új időszámítás- a keceli Korona, a régió, sőt az ország klubéletében is! Az elmúlt időszak viharait követően egy újabb aranykor reménybeli kezdetének lehetünk tanui, ahol a Koronáért küzdők együtt írják újra a klubtörténelmet.

Az együttműködés első felvonásában az a Nic Fanciulli veszi kézbe a karmesteri pálcát, aki első komolyabb és teltházas buliját pont e falak közt prezentálta 2008 márciusában. A január 15-i partin egy igazi közönségkedvencet üdvözölhetünk, aki pont egy éve a testvérklubban is az év egyik leghúzósabb és legdinamikusabb szetjét produkálta. A nagyteremben a bemelegítésről és a levezetésről a Badgirls trió gondoskodik majd, akik a fővendég minimum 3órás exklúzív szetjét teszik majd kerek egésszé. A bárban a „nagy öreg” Benny játéka mellett a helyi illetőségű South Session duó két tagja áll majd a pult mögé. A belépő 2000Ft lesz éjfélig, érdemes tehát korán érkezni, ezt követően pedig 3000Ft lesz.

A parti 22.00-kor kezdődik és reggel 06.00-ig tart. A parkolás a zárt, őrzött parkolóban biztonságosan megoldható.
 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó