Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

Újra nyit a keceli a Club Korona @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2009. augusztus 28.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus House, Progressive House
Újra nyit a keceli a Club KoronaA keceli Club Korona, Magyarország egyik legismertebb szórakozóhelye egy éves kényszerszünet után újra megnyitja kapuit a nagyközönség előtt.Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Vidu _Damgeboy aka System zoid_
összes résztvevő megtekintése

Újra nyit a keceli a Club Korona @ Club Korona, Kecel

A keceli Club Korona, Magyarország egyik legismertebb szórakozóhelye egy éves kényszerszünet után újra megnyitja kapuit a nagyközönség előtt.

Az eddigi hagyományoknak megfelelően kizárólag elektronikus zenei party esteket kívánunk rendezni, a megszokott magas színvonalú technikai háttérrel és vendéglátással. A szórakozóhely üzemeltetése visszakerül a tulajdonosi körhöz, amely 1988-tól 2004-ig, tehát a kezdetektől a közelmúltig építette, fejlesztette és irányította a Koronát. A rendezvények zenei, művészeti vezetését és a reklám-marketing tevékenységet ezúttal a szűkebb környezetünkben tevékenykedő South Session csapatára bízzuk, akik az elmúlt néhány évben több sikeres rendezvény lebonyolításával vívták ki bizalmunkat. Ezzel együtt a csapat alapító Dj-i, Joshoc és Áky lesznek a klub rezidentjei. Bővebb információért feltétlenül látogasd meg a www.clubkorona.hu oldalt!

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó