Pulzar

Belépő
Elővételben 2009. május 15.-ig3 500 Ft
Elővételben 2009. május 30.-ig4 900 Ft
Elővételben 2009. június 24.-ig5 500 Ft
Kedvezményes napijegy május 30ig2 200 Ft
Napijegy május 30tól2 800 Ft
Helyszíni napijegy3 000 Ft
Helyszíni bérlet6 200 Ft

Partyajánló

DumDum @ Aranypart Szabadstrand - Püspökerdő

Fellépők
Dátum 2009. június 25. – 2009. június 27.
Helyszín Aranypart Szabadstrand - Püspökerdő, Győr
Stílus House, Techno, Tech-house, Progressive House,
Electro, Drum and Bass, Minimal
DumDumJúnius 25-én csütörtökön nyitja meg kapuit az idei nyár egyik legjobb hangulatúnak ígérkező monstre bulija győrben a püspökerdőn.Aranypart Szabadstrand - Püspökerdő

DumDum @ Aranypart Szabadstrand - Püspökerdő

Június 25-én csütörtökön nyitja meg kapuit az idei nyár egyik legjobb hangulatúnak ígérkező monstre bulija győrben a püspökerdőn.

Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!


Az eddig Nap-Hold minifeszt néven jelentkező táncos összejövetelként ismerhetett rendezvény az idén három naposra bővül, és olyan fellépőkkel büszkélkedhet, kik a világ minden pontján nagy neveknek számítanak ebben a pillanatban is, pláne így egyben. A várhatóan nem épp nyári időjárásra pedig megvannak a frappáns ellenmegoldások.

A tavalyi felhozatalra is már csak csettinteni tudtak az ínyencek, és az idén még nagyobb durranásnak ígérkezik a találkozó. A három helyszínen zajló események garantálják az éjjel nappali élményeket. Az MTV színpad vendége lesz a brit Audio Bullys élőformációja, nevükhöz fűződik többek közt a Kill Bill soundtrack Frank Sinatra átirat Shot Me Down is, mellyel hónapokig vezették a listákat. Ott lesz az Underworld-ös Darren Emerson, ki új albumát mutatja be, méghozzá az országban csak ott és csak akkor. Az osztrák Florian Meindl aki már Londonból érkezik és a minimal techno-house vonal egyik lekurrensebb neve mostanság, franciaföldről Dj Feadz az Ed Banger kiadó – itt dolgozik Uffie és a Justice is - egyik legokosabb producere, németországból Oliver Huntemann a közönségkedvenc techno király, angliából Paolo Mojo a stílusegyesítő és a King Unique duó akik otthonosan mozognak a világ legnagyobb és legkúlabb klubjaiban is. Már ez magában is egy nagyon ütős névsor, ha pedig hozzávesszük a hazai partiélet legnagyobb neveit, egészen elképesztő line up-ot kapunk. A Pulzar.hu sátrában Ed Rush a drumandbass egyik űttörője, a stílusalapító Freestylers, és Zodiac Cartel zenéz, mindhárman angliából érkeznek.

A szervezők nem bíznak semmit a véletlenre, annál is inkább mivel az időjósok nem túl verőfényes időt ígérnek azokra a napokra sem. A strandon felállított nappali színpad nem fedett, de a másik kettő teljesen, tehát eső miatt nem marad el semmi, a fesztivál területének sárbiztossá tétele folyamatban van, az ifrastruktúra a lehető legnagyobb mértékűre készül amit egy ilyen független szerveződés megengedhet magának. Lesz normális közvilágítás, wc-k, biztonsági szolgálat, internet elérhetőség, reggelente filmvetítések, minden igényt kielégítő vendéglátás, ingyenes sátorhelyek és még sok más extra is a talonban fekszik.

A műfaj szerelmeseinek nincs más dolga mint járműre pattanni, és befogadni ezt a színes és erőteljesnek ígérkező élményt, amely a Balaton Sound mellett a következő évek meghatározó elektronikus zenei találkozója lehet, ráadásul a részvétel a három napra pont a felébe kerül, mint a nagy testvérre egy napijegy, és azért ez manapság nem mellékes érv. Minden szükséges információ megtalálható a www.dumdum.hu oldalon.

Szevasz DUMDUM! Viszlát NapHoldFeszt!
Az elmúlt években egyre több kis fesziváljellegű buli látott napvilágot kishazánkban.Ezen fapados jelenségek egyik legkiemelkedőbbje volt a már több évre visszatekintő és magát hivatalosan is minifesztnek cimkéző győri NAPHOLD ami minden év júniusában került megrendezésre ahogy némi változással idén is teszi.

Szevasz DUMDUM! Viszlát NapHoldFeszt!
Az elmúlt években egyre több kis fesziváljellegű buli látott napvilágot kishazánkban.Ezen fapados jelenségek egyik legkiemelkedőbbje volt a már több évre visszatekintő és magát hivatalosan is minifesztnek cimkéző győri NAPHOLD ami minden év júniusában került megrendezésre ahogy némi változással idén is teszi.

2009.06.25-26-27.sikztahdotcom presents:
DUMDUM @ Püspökerdő/Aranypart Szabadstrand - Győr w/AUDIO BULLYS.DARREN EMERSON.PAOLO MOJO.OLIVER HUNTEMANN.FEADZ.FLORIAN MEINDL.KING UNIQUE.ED RUSH.FREESTYLERS és még sokan mások -
www.dumdum.hu

Szevasz DUMDUM! Viszlát NapHoldFeszt!

A rendezvény idén már új név mellett új koncepcióval is indítja a nyarat, megszűnik a elektronikus zenei genre 90% ban breakbeat felé kötödése , az elmúlt években bevezetett ingyenes belépés, valamint a terület bővülésével 3 különálló zenei színpadra osztott.

Amit kapunk egy hihetetlenül barátságos áru és ezmellett parádés felhozatallal büszkélkedő buli amit 3 napon át festői környezetben élvezhetünk, a nyaraláshoz szükséges mindennel felszerelt kis szigeten a paintballtól a strandolásig vagy quadozásig.A tavalyi 2 nap felért a londoni Fabric egy jó erős partyjával (izelítő a tavalyi nevekből:Alex Metric.Coldcut.Aquasky.Elite Force.Madox/Riva Starr.Breakfastaz) így idén június 25-27-ig sem lesz ez máshogy.

Ami már biztos, hogy a DUMDUM-n lép fel itthon első
alkalommal a brit slágergyáros AUDIO BULLYS méghozzá élőben, a francia Ed Banger DJ FEADZ és a dnb apu ED RUSH valamint az utoljára itthon a Balaton Soundon hallható ex Underworld tag DARREN EMERSON is aki egyetlen hívatalos GU36 albumbemutatóját itt követi el kizárólag, a közönség kedvenc PAOLO MOJO társaságában, szombaton a német OLIVER HUNTEMANN egyátalán nem elhanyagolható szettje valamint KING UNIQUE és FLORIAN MEINDL osztja a lapot és ráadásként és természetesen a hozzávaló magyar főhősök is képviseltetik magukat.A szervezők tanulva az utobbi évek szeszélyes időjárásából idén egy komplett és konkrétan nagycirkuszi mérettekkel bíró sátorba lopják be ezt az egész nagyszínpadot és több mobilfedéssel igyekeznek megoldani az esetleges elázást habár a tavalyi esős idő ellenére is több ezren voltak kiváncsiak az akkor még NapHoldra.


Kedvcsináló :

Június 25

AUDIO BULLYS LIVE(UK)- MTV nagy színpad 

A multiinstrumentalista-énekes-rapper Simon Franks tényleg megcsinálta a szerencséjét: Tom Dinsdale DJ-producer haverjával megalakította az Audio Bullys együttest, mely az Underworld, a Basement Jaxx és a Streets által kifeszített zenei háromszögben garázdálkodik, de visszanyúl a Specials és a Happy Mondays hagyományaihoz is. A két húszas évei elején járó londoni srác zenei mindenevő: techno, house, garage, hiphop, dub, ska, punk/new wave, tévésorozat-főtémák – minden belefér a számaikba, a legzseniálisabb alapjukat egy Elvis Costello-gitármotívum bepörgetésével produkálják (Way Too Long), sőt egyszer még egy ősrégi Joe Cocker-hangmintát is beküldenek a buliba (Face In A Cloud). Zenei építményeik roppant masszívak, hatásosak és fülbemászóak, fölöttük pedig a kesernyés humorú Simon cockney akcentussal skandálja, reppeli vagy kappanhangon énekli a sztorikat a sodródó brit fiatalok nyomorult kis életéről a nagyvárosban. Éjszakázás, bulik, verekedések, szex, drogok, munkanélküli segély. Akárki akármit mondhat, az Audio Bullys a legélvezetesebb brit tánczenei egyike marad, és az egyik leghitelesebb is, Simon és Tom ugyanis pontosan olyan fiatalok, akikről és akiknek énekelnek.

Az Audio Bullys együtt dolgozik olyan nevekkel mint Erick Morillo és Laidback Luke mégis megtartották az underground szcéna elismerését is.A többek közt "Shot You Down" hónapokig vezette a slágerlistákat.A Creamfields, Glastonbury, Wireless, Exit nemzetközi fesztiválok után a népszerű duo elsőként itt lép fel magyarországon.

DJ FEADZ(FR)- MTV nagy színpad 

A franciákról nem feltételeztük volna, hogy egy-egy kósza Laurent Garnier-n vagy a romokban heverő Daft Punkon kívül bármi érvényeset képesek produkálni. Aztán egyszer csak megjelent egy kis kiadó, hülye névvel (Ed Banger), és valósággal felrobbantotta a táncparketteket. A Justice, SebastiAn, dj Mehdi, Uffie és a labelhez nem tartozó, de azzal laza kapcsolatban álló barátok a kiadófőnök Pedro Winter (Busy P) vezérletével új értelmet adtak a retrónak. Klasszikus diszkóeffektek, a kilencvenes évek elejének rave-hangzása, analóg szintik - szinte már csak a (szerencsére végleg elfelejtett) hatszögletű dobszintik hiányoznak. Mindehhez gyönyörű, kézzel rajzolt, neonszínű, nagyon cool lemezborítók, hihetetlenül egységes és aprólékosan kidolgozott látványvilág - az Ed Banger sztárjai nem csak ügyesek, de nagyon okosak is.

Az est egyik sztárja DJ Feadz , aki - noha első EP-jét nem olyan régen préselik és csomagolják ízléses gyorséttermi dobozokba - már régi motoros. Első megjelenései az Ellen Allien vezette BPitch Control kiadóhoz kötődnek, az pedig mindenki számára világos, hogy ő csinált Uffie-ból mega-gigasztárt. Az ifjú elektrodíva első slágerei az Ő produceri gondosságát dicsérik.

ED RUSH(UK) - PULZAR.HU Internet és Party sátor

Ed Rush..Goldie, Adam F, Dillinja, TeeBee mellett a drumandbass műfaj uttörője.A Techstep isten számos teltházas bulit tudhat magamögött hazánkban is és most egy exklúzív látogatást tesz a feszt nyitónapján Győrben is.Virusok és űrrovarok támadnak majd rád mégis mosolyogni fogsz ;)

Június 26

DARREN EMERSON(UK) BOGOTA GU 36 ALBUM LAUNCH- MTV nagy színpad 

Sasha és Digweed után Darren Emerson neve egyet jelent az egyik legöregebb névvel a progressive szcénában.Az Underworld nevű formáció alapítótagjaként kezdő Emersonnak csak a legendás GU kiadónál eddig 2 mixalbuma jelent meg és a 2009 februárjában kijött Bogota mixével még eggyel bővül az amúgy ezzel együtt 36 megjelenésből álló sorozat.Olyan nemzetközi események állandó résztvevője mint a Sensation White, Creamfields és tiszteletét teszi a legnívosabb klubokban Ibizától -Tokióig.Utoljára magyarországon a 2007-es Balaton Sound-on hallhattuk, idén exklúzív egyetlen 2009 -es albumbemutatóját Győrben fogja a közönség elé tárni.

PAOLO MOJO(UK)- MTV nagy színpad 


„Állandóan feldob és mindig megtalálja a legjobb house muzsikákat. Ő az egyik legjobb új DJ, ebben biztos vagyok” – Hernan Cattaneo

Paolo Mojo hangzásvilágát bonyolult lenne leegyszerűsíteni stílusjegyek felsorolásával. Ám éppen ez a sokszínűsége, újszerűsége a szakmában az, ami őt naggyá tette, s 2004-től az ő nevétől hangos a klubok táncparkettje és a szakmai sajtó. Ha mégis meg szeretnénk közelíteni, akkor úgy fogalmazhatnánk, hogy stílusában fellelhetőek a house, a funky, a techno, a break, az electro, a klasszikus diszkó és az acid elemek is.



FREESTYLERS(UK) - PULZAR.HU Internet és party sátor

A Freestylers újra magyar földön tolja a ritmusokat az arcunkba.

A brit elektronikus zenei formáció, stílusukat tekintve breakbeatben utazik. A csapatot 1996-ban alapította meg Matt Cantor, Aston Harvey és Andrew Galea. Mindhárom arc a brit zenei színtér állandó résztvevője volt már a '80-as évektől.1996-os megalakulásuk óta olyan számokat dobtak be a köztudatba, mint a "Don't stop", a "We rock hard", vagy az elektronikus zene pápáival, a Pendulummal készített "Fasten your seatbelt". Na meg persze végigzenélték a földgolyót, Ibizától Prágán át Vancouverig táncoltatták már meg az arra vágyókat.

Június 27

OLIVER HUNTEMANN(D)- MTV nagy színpad 

Az újkori német techno egyik koronázatlan királya és közönségkedvenc.A tavalyi teltházas budapesti A38 hajós fellépése után idén a DUMDUM on pörgeti meg a közönséget.

KING UNIQUE(UK)- MTV nagy színpad 


A King Unique két tagja Matthew Roberts (ex-Cream rezidens DJ, termékeny remixer) és Matt „Watkins” Thomas. Igazi „stúdiómanók”, akiknek akut szintetizátor-láza van…

Az elmúlt mintegy 5 esztendő során az általuk készített felvételek (saját szerzemények, átdolgozások, remixek) mind-mind slágerekké váltak nemcsak a house-rajongók, hanem a sztár DJ-k körében is Sasha-tól Soulwaxig és Danny Howels-től Tiesto-ig, sőt Pete Tongtól Zane Lowe-ig.

Kétszemélyes DJ show-ikban a legjobb klasszikus szettek elemeit keverik a legfrissebb technikai vívmányok kínálta lehetőségekkel. Matthew R rakja fel a bakeliteket és a CD-ket, mialatt Matt T a computerekkel, samplerekkel és FX-szel dolgozik. Ezek a szettek bontották az emberek agyát pl. Nagy-Britannia leghíresebb klubjaiban, így pl. a Creamben, a God’s Kitchenben, a Ministry-ben, aztán a írországi Lush-ban, valamint a Code-ban (Steve Lawler ’Session’ partiján) – hogy ténleg csak 1-2-őt említsünk a sokból. Bejárták a világot is ezek az őrületes szettek (Tokió, Párizs, Rejkjavik, Amszterdam, Moszkva, Athén, Bukarest, Szingapúr, Sidney, Milánó, Buenos Aires, stb.)

Közös remixeiket olyan felvételekből készítették, mint pl. az Underworld “Two Months Off”, Planet Funk “The Switch”, Jamiroquai “You Give Me Something”, The Freemasons "Love On My Mind", Luke Slater “Nothing At All”, valamint Chable and Bonicci “Ride”.

Matt T-nek köszönhetjük egyébként a Black a.m. –et, amit Watkins néven jelentetett meg. Ugyancsak ő áll a Mainframe projekt mögött. Matthew R UBU néven kiadott Pixels című trackje szintén ismerős lehet, melyet UBU név alatt adott ki.

A King Unique saját szerzeményei egytől egyig nagyon sajátosak. Az első a Dirty volt, amit egy átvodkázott tokiói éjszaka ihletetett. 2005-ben látott napvilágot a Flashing Lights és a Curfew Time, de listájukon eddig összesen több mint 40 kiadvány szerepel…

FLORIAN MEINDL(A/UK)- MTV nagy színpad 


Az osztrák lemezmágus korábban dzsesszt és drum and basst pakolászott a lemezjátszókra, aztán 2004-től egyre inkább techno-house és a minimál felé fordult. Sőt: azóta ő lett a szcéna egyik vezető személyisége.

FULL Line Up:





Több Infó:
www.dumdum.hu
www.dumdumlovesyou.com
www.myspace.com/​dum

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó