Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Mokka Season Opening with Hairy @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2009. június 12.
Helyszín Mokka Cuka, Budapest
Stílus House, Minimal, Breakbeat
Mokka Season Opening with HairyAz idei nyáron is teret nyernek a nívós elektronikus zenék a Hajógyári Sziget leglazább partihelyszínén.Mokka Cuka

Mokka Season Opening with Hairy @ Mokka Cuka

Az idei nyáron is teret nyernek a nívós elektronikus zenék a Hajógyári Sziget leglazább partihelyszínén.

 

A június 12-i nyitánytól kezdve ismét lesz itt Mokka, kacagás minden mennyiségben! A kezdő lökést mindehhez a Hairy legények közül az alapító Naga és Beta mellett Andre és Mick adja. Tettestársuk lesz még a hangmérnök, dobos és gitáros, Duel. A Hairy a hazai partikultúra meghatározó csapata. Ténykedésük révén sok tanulságos és kellemes zenei élménnyel gazdagodhattunk már az elmúlt évek során. Egy röpke mustra erejéig vegyük őket sorra!

Naga az örök lázadó, akit velejéig átjár a nyughatatlan útkeresés. Nem csak keres, de talál is, és ha már megtalálta, megmutatja másnak is. Nevel és irányt mutat, miközben táncoltat és szórakoztat. Partikultúrát elemez, kiadót vezet, ízlést formál, zenét készít, lemezt pörget, otthon gyermeket és iskolában diákot tanít. Multikulti hőstehetség, zsebében több évtizedes hadgyakorlattal a lemezjátszók mögött.

Beta a fesztelenség manifesztációja, aki e lazaságban is szigorúan magasan tartja a mércét, ha zenei igényességről van szó. Egyenes ágon örökölte a vinylkultuszt, apja gyűjtő szenvedélye nála a DJ-pultban teljesedett ki. Egy kis hókusz-pókusz itt, egy kis Ablak-A-Dubra ott, de az OB3-as hokis biztos, hogy nem viszi jégre azt, aki közönségéül szegődik. Ütős élmények terén sosem hagy kívánnivalót maga után.

A prémes brigád krémjének éles eszű zsiványa Andre, aki egyben legtermékenyebb zenegyártó kisiparosa is e baráti és munkakörnek. A jóféle house és tech darabokkal megrakott lemezestáskája üzembiztos örömforrást jelent a közönség számára, mert ahol Andre kedvenc kiegészítőjével megjelenik, ott a jó bulit előre borítékolhatjuk egész éjszakára.

Mick élő válogatásaira sem volt még soha panasz, legfeljebb a fellépés hosszát keveselték a táncparkett ördögfiókái. Kellemesen eklektikus ízléssel megáldott lemezlovag ő, aki rutinosan és szívesen mossa el a stílushatárokat. A hallgatóság pedig rácsodálkozhat, hogy mennyi minden belefér a minőségi muzsika fogalmába.

Duel szintén szaktekintélynek számít, de nem csak belföldi berkekben. A külhont megjárt és idehaza is nagy becsben tartott zenekreátor hol gitárt penget, hol dobverőt ragad, hol meg stúdióba vonul s zenét ír. Sikeres live actek, koncertek és zenei kiadványok jelzik útját, amerre csak jár. Nem csoda, hogy most is nagy izgalommal várja mindenki Duel mester közreműködését Beta mellett a színpadon.

Erős kezdés után hasonlóan erős folytatásra számíthatunk a Mokka Cuka DJ-pultjában egész nyáron, minden hétvégén! Ehhez a grancia az olyan világsztárok neve, mint például Yousef, Emerson Todd, Michael Mayer, Matthew Dekay vagy éppen Kenny Larkin. Nem kétséges, hogy ilyen felhozatallal és egy ilyen szeretnivaló helyszínen micsoda szezon vár ránk!

 

Line up: 22.00

 

Naga

Beta

Andre

Mick 

Duel (live analog riff) 

Belépő: 1 000 HUF

 

Mokka - Cuka

Cím: III. Hajógyári sziget Május 9. park -  K híd felől


 

www.hairy.hu

www.hairy.hu/blog

www.myspace.com/hairyrecords

 

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó