Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft
lányoknak 22.00-ig ingyenes!

Partyajánló

The Masquarede Ball @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2009. február 28.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Minimal, House, Techno, Tech-house
The Masquarede BallÖltözzetek be, hogy kivetkőzhessetek magatokból!Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

The Masquarede Ball @ Prestige (ex Privé), Budapest

Öltözzetek be, hogy kivetkőzhessetek magatokból!

Ego vagy? Bújj bele valaki más egójába! Jöhetnek a Piroskák és a Farkasok, a Supermanek és a szexi nővérkék! Boszorkányok és tündérek, irány a Privébe február 28-án! Február utolsó napján ugyanis a főváros egyik legkedveltebb klubjában, a drágajó Privében áll majd a bál, és a fakanál helyett Ti járjátok a táncot! A talpalávalót pedig olyan zenészek húzzák, akiknek már a neve hallatán is beindul a vezérhangya az agyban.

 A Naga és Beta páros ősidők óta a legnagyobb underground ikon idehaza, nevük a Hairy estek, az Ablak-A-Dubra és még számtalan jónevű bulisorozat révén melegedett bele a klubberek szívébe. Náluk a kompromisszum csak szótárban létezik, az egyetlen fogalom, ami zöld utat kap: a minőségi elektronikus tánczene! Az alkotói szabadságuk és a közönség igénye ott találkozik, ahol DJ-pult összeér a táncparkettel. A Privében is biztos megkapjuk majd tőlük a magunkét, csak úgy szőr mentén…

 Collins és Behnam már az újkeletű megfelelője a két veteránnak, ők a modern tech és house Deadcode-os nagykövetei, azé a hangzásé, amit a csibész csavarjaiért imádunk. Legyen szó hipernagy fesztiválról vagy kisklubos baráti összejövetelről, a két titán mosolyogva hajtja ki a szuszt belőlünk, s mi önfeledten hagyjuk nekik magunkat. Mayday himnuszok és zenék a Global Undergroundnál: Begi és Henry a stúdióban is mester. Talán most is csurgatnak majd egy-két frissen facsart saját hanganyagot a farsangi hangulatba!

 Coyote szintén a Deadcode „gyermeke", egy igazi zenei "Freak". Szettjeiben tech, house, rock, electro, acid, minimal, pop, hip-hop, minden előfordul, amit mixelni lehet. 10 év a DJ-pult mögött, és mi nem tudjuk megunni, egyszerűen mindig több kell: Coyote-ból sosem elég! Sokszínű, friss, modern, pont, ahogy szeretjük!

És végül de nem utolsó sorban a Monkey6 brigád két jeles képviselője is tiszteletét teszi a dj pultban nevezetesen Bergi és Max Factor.

Ilyen felhozatalt még nem látott a budapesti éjszaka, nem kérdés, hogy kimaradni miért bűn ebből a buliból. Lévén azonban, hogy farsangi a mulatság, a jelmez kötelező!! Aki nem öltözik be, az kimarad.

Várunk minden partyarcot aki  képes egy éjszakára elfeledni a szürke hétköznapokat, s újra gyermeki őszinteséggel tud örülni a zenének és a küszöbön toporgó tavasznak, mert a farsang lényege a hidegévszak elűzése!  

 

Ha úgy érzitek, eljött az ideje, hogy újra legyen igazi klubkultúra, amikor mindenki kedvére szórakozhat egymás és a maga örömére, ha hajlandóak vagytok igazi farsangi jelmezzel megtisztelni a rendezvényt, és elűzni közös erővel a fagyos évszakot, akkor ott a helyetek a Privében február 28-án!


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó