Pulzar

Partyajánló

Lick the Click! Deluxe @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2008. június 14.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Minimal, House, Tech-house, Dance,
Techno
Lick the Click! DeluxeNem jégkorongozik, nem autóversenyző, nem telekommunikációs szakértő, szaunát sem épít gyakran, mégis finn barátaink egyik legnagyobb büszkesége legújabb meghívottunk, Jori Hulkkonen, aki Jimi Tenor mellett talán a legismertebb és legelismertebb elektronika-felelős északi rokonainknál. A zsúfolt európai e-tánczenei térképre a korai szárnypróbálgatásokat követően az 1996-ban megjelent debütáló albumával (Selkasaari Tracks) iratkozott fel, mely a Laurent Garnier által gardírozott F-Communications kiadónál látott napvilágot.Mokka Cuka

Lick the Click! Deluxe @ Mokka Cuka

Nem jégkorongozik, nem autóversenyző, nem telekommunikációs szakértő, szaunát sem épít gyakran, mégis finn barátaink egyik legnagyobb büszkesége legújabb meghívottunk, Jori Hulkkonen, aki Jimi Tenor mellett talán a legismertebb és legelismertebb elektronika-felelős északi rokonainknál. A zsúfolt európai e-tánczenei térképre a korai szárnypróbálgatásokat követően az 1996-ban megjelent debütáló albumával (Selkasaari Tracks) iratkozott fel, mely a Laurent Garnier által gardírozott F-Communications kiadónál látott napvilágot.

Az eltelt több, mint egy évtizedben számos albummal (Dualizm, Different, When No One Is Watching – We Are Invisible, The Spirits Inside Me) gyarapította a neves kiadó repertoárját. Számtalan kollaborációjával (pl. a Tuomas Salmelaval közös DisCemi, a Jesper Dahlbäck közreműködésével futatott Kebacid2, vagy az egy számra korlátozódott, ám übersikeres Tiga & Zyntherius – Sunglasses At Night - együttműködés) olyan neves kiadók diszkográfiáját gazdagította, mint a Rekids, a Dessous, a Get Physical Music, a Tiga-féle Turbo, illetve a Sahkö. Idén tavasszal megjelent új albuma, az Errare Machinale Est (F Communications / PIAS) hozza a szokásos meggyőző nívót és egyedi megközelítést. Az ambient-leftfield-house-vocal ízesítésű anyag továbbra is a komplexitást kereső művészhez méltó darab, ami még inkább elmélyíti azt a meggyőződésünket, hogy stílushatárokon felül álló alkotóhoz van szerencsénk, akinek szerzeményeit egyaránt szívesen veszik elő a house-techno-minimal DJ-k és hallgatják rongyosra a nyitott tudatú lemezgyűjtők is. Tévedni pedig – ugyebár – machinale est.

2008. június 14. szombat
Lick the Click! Deluxe


JORI HULKKONEN
F Communications, PIAS, Turbo / Fin

Isu • Crimson • Chrom

MOKKA CUKA - Hajógyári sziget, Május 9. park, a K-Hídon túl.


MOKKA CUKA - Hajógyári sziget, Május 9. park, a K-Hídon túl.
Utolsó HÉV a Batthyány térről 23:30-kor indul, a Filatorigátnál kell leszállni.
Első HÉV a Filatorgáttól a Batthyány tér felé 4:12, 4:42, 5:02 órakor indul.
Főtaxi: 2-222-222 |
info@mokkacuka.hu | +36-1/242-17-17 | +36-30/488-87-77

http://jorihulkkonen.com
http://myspace.com/jorihulkkonen

http://licktheclick.hu
http://minimalmusic.hu
http://myspace.com/licktheclickbudapest

http://mokkacuka.com
http://myspace.com/mokkacuka

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó