Pulzar

Partyajánló

Lick the Click! Deluxe @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2008-06-14
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Minimal
Lick the Click! DeluxeNem jégkorongozik, nem autóversenyző, nem telekommunikációs szakértő, szaunát sem épít gyakran, mégis finn barátaink egyik legnagyobb büszkesége legújabb meghívottunk, Jori Hulkkonen, aki Jimi Tenor mellett talán a legismertebb és legelismertebb elektronika-felelős északi rokonainknál. A zsúfolt európai e-tánczenei térképre a korai szárnypróbálgatásokat követően az 1996-ban megjelent debütáló albumával (Selkasaari Tracks) iratkozott fel, mely a Laurent Garnier által gardírozott F-Communications kiadónál látott napvilágot.Mokka Cuka

Lick the Click! Deluxe @ Mokka Cuka

Nem jégkorongozik, nem autóversenyző, nem telekommunikációs szakértő, szaunát sem épít gyakran, mégis finn barátaink egyik legnagyobb büszkesége legújabb meghívottunk, Jori Hulkkonen, aki Jimi Tenor mellett talán a legismertebb és legelismertebb elektronika-felelős északi rokonainknál. A zsúfolt európai e-tánczenei térképre a korai szárnypróbálgatásokat követően az 1996-ban megjelent debütáló albumával (Selkasaari Tracks) iratkozott fel, mely a Laurent Garnier által gardírozott F-Communications kiadónál látott napvilágot.

Az eltelt több, mint egy évtizedben számos albummal (Dualizm, Different, When No One Is Watching – We Are Invisible, The Spirits Inside Me) gyarapította a neves kiadó repertoárját. Számtalan kollaborációjával (pl. a Tuomas Salmelaval közös DisCemi, a Jesper Dahlbäck közreműködésével futatott Kebacid2, vagy az egy számra korlátozódott, ám übersikeres Tiga & Zyntherius – Sunglasses At Night - együttműködés) olyan neves kiadók diszkográfiáját gazdagította, mint a Rekids, a Dessous, a Get Physical Music, a Tiga-féle Turbo, illetve a Sahkö. Idén tavasszal megjelent új albuma, az Errare Machinale Est (F Communications / PIAS) hozza a szokásos meggyőző nívót és egyedi megközelítést. Az ambient-leftfield-house-vocal ízesítésű anyag továbbra is a komplexitást kereső művészhez méltó darab, ami még inkább elmélyíti azt a meggyőződésünket, hogy stílushatárokon felül álló alkotóhoz van szerencsénk, akinek szerzeményeit egyaránt szívesen veszik elő a house-techno-minimal DJ-k és hallgatják rongyosra a nyitott tudatú lemezgyűjtők is. Tévedni pedig – ugyebár – machinale est.

2008. június 14. szombat
Lick the Click! Deluxe


JORI HULKKONEN
F Communications, PIAS, Turbo / Fin

Isu • Crimson • Chrom

MOKKA CUKA - Hajógyári sziget, Május 9. park, a K-Hídon túl.


MOKKA CUKA - Hajógyári sziget, Május 9. park, a K-Hídon túl.
Utolsó HÉV a Batthyány térről 23:30-kor indul, a Filatorigátnál kell leszállni.
Első HÉV a Filatorgáttól a Batthyány tér felé 4:12, 4:42, 5:02 órakor indul.
Főtaxi: 2-222-222 |
info@mokkacuka.hu | +36-1/242-17-17 | +36-30/488-87-77

http://jorihulkkonen.com
http://myspace.com/jorihulkkonen

http://licktheclick.hu
http://minimalmusic.hu
http://myspace.com/licktheclickbudapest

http://mokkacuka.com
http://myspace.com/mokkacuka

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • TRAFFIC RADIO STATION

    Bolgár elektronikus rádióadó
  • E L E C T R I Q U E

    Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó