Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

The First Class Event @ Tabu, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Veeco
Dátum 2008. május 9.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus House
The First Class Event2008. május 9. ismét a The First Class Event estéje a TABU-ban! Ezen a péntek éjszakán immár sokadszorra áll Sterbinszky, a minőségi house zenék hazai éllovasa a Mammut II. 4. emeletén található klub lemezjátszói mögé. A hangulat ismét garantált!Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

The First Class Event @ Tabu, Budapest

2008. május 9. ismét a The First Class Event estéje a TABU-ban! Ezen a péntek éjszakán immár sokadszorra áll Sterbinszky, a minőségi house zenék hazai éllovasa a Mammut II. 4. emeletén található klub lemezjátszói mögé. A hangulat ismét garantált!

Az exkluzív party warm-up szettjéért a bevett szokásoknak megfelelően ezúttal is Veeco a felelős, aki 1 órakor adja át a pultot Sterbynek, aki különleges, csak a TABU-ban hallható 4 órás szettjét pörgeti egészen hajnal 5-ig! Magyarország egyik legnépszerűbb és legelismertebb DJ-je május 9-én újra mindenkit elvarázsol előremutató, modern klubzenéivel, amelyek között persze időről időre fellelhetjük saját szerzeményeit és a  SEQUENCE 11 aka STERBINSZKY projekt legújabb remixeit is!

 

Találkozzunk május második péntek éjszakáján is a budai TABU-ban!


 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó