Pulzar

ProLOUNGE @ Riverside Pub - Baja

Arti Joint, aki még mindig nem hajlandó részt vállalni a kommersz zenei ízlésrombolásban, új ötletével inkább beáll az igényesség követének.

Társalgós, koktélozós, ütemre bólogatós.... Új célja, hogy extra minőségű, csemegének számító rendezvényeket (hallgatói esteket) juttat el az ország elit kávézóiba bárjaiba és teraszaira. Méghozzá kis költséggel, hogy belépő jegy szedése nélkül is működjön a dolog. Az extra minőség jelző vonatkozik a játszott zenékre és a hangtechnikai minőségre, melyet maga a lemezlovas biztosít. Az igazi lemezlovasok még mindig bakelitlemezről játszanak, vallja ezt Arti. Sajnos manapság már nagyon kevés zene jelenik meg bakelit lemezen, amatőr és profi lemezlovasok mp3 formátumban jelentetik meg zenéiket. Haladni kell a korral, de a hangulatos, látványos fekete korongok nem maradhatnak el, ezért viszi magával mindenhová lemezjátszói mellett, bakelit lemezről vezérelhető laptopját.

Arti rendezésében a ProLOUNGE rendezvényeken forgatják a BajaTV "Társalgó" című zenés műsorát, melyben minden héten bemutatnak egy-egy tehetséges fiatalt, akik nagy dolgokat értek el, közvetlen környezetük mégis oly keveset tud róluk. A műsorhoz Te is ajánlhatsz tehetséges szereplőket, illetve támogatók, programhelyszínek jelentkezését várják. A műsor várhatóan 2008. május elején indul és 80.000 háztartásban lesz látható.

A ProLOUNGE 2008 szezon 2008.04.26-án kezdődik a bajai Riverside Pub-ban, ahová ezen az estén egy jó vacsorára, majd 22:00-02:00-ig egy kellemes zenehallgatásra már most érdemes asztalt foglalni. A belépés ingyenes!!! www.riverspub.hu asztalfoglalás telefonon: 0036 303996655

Információ ProLOUNGE 2008 programokkal és a Társalgó c. tv műsorral kapcsolatban:
http://dj.artinet.eu
Tel: 0036205662190
E-mail: arti@artinet.eu

 

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • DUSTY KID INTERJÚ !

    Az április 10-i HYPERSPACE 2.0.1.0. egyik fő attrakciója lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettjének tartott DUSTY KID fellépése.
  • Dusty Kid naplója

    Az elektronikus zenei világba üstökösként becsapódó olasz producer, Dusty Kid az új albuma munkálatait végzi, ami a Boxer Recordings gondozásában lát majd napvilágot.

Ajánlott lemezek

  • Already Mixed by Nortio

    A Ready Mix Records a 2012-es évet egy meglepetéssel kezdi: az Already Mix sorozat harmadik darabját nem más jegyzi, mint Nortio, a Moti Brothers idősebbik tagja. Nortio karrierje 2002-ben kezdődött, a hazai techno láz tombolásának közepette.
  • Itt van az ősz, itt van a Moti újra

    A nyári kánikula és a forró éjszakák lezárásaként összegyűjtöttük az elmúlt és soron következő Moti Brothers megjelenéseket számotokra. Spanyol, német és lengyel kiadók égisze alatt jelentek és jelennek meg a Moti testvérek legújabb fülkápráztató szerzeményei. Hallgass bele te is.
  • DUSTY KID VISSZATÉRT A DUOTEQUE-VEL!

    Két és fél éves szünet után Dusty Kid és Andrea Ferlin végre valahára felélesztette a sok dj és zenerajongó kedvencének számító Duoteque formációt.
  • The Quasar & The Pressure: Take Me Over (Part 1)

    Ez az év különösen termékenynek ígérkezik Chriss számára az eddigieket elnézve. A minap jelent meg a The Quasar & The Pressure - Take Me Over Part 1 EP, melyből – mint tudjuk – Chriss a The Quasar formáció frontembere.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó