Pulzar

The Quasar & The Pressure: Take Me Over (Part 1)

Ez az év különösen termékenynek ígérkezik Chriss számára az eddigieket elnézve. A minap jelent meg a The Quasar & The Pressure - Take Me Over Part 1 EP, melyből – mint tudjuk – Chriss a The Quasar formáció frontembere.

Az éppen idén 10 éves ReadyMix Records gondozásában megjelent digitális kiadvány egy kétrészes sorozat első darabja, mely az eredeti mellett az öt ragyogó átiratból kettőt is tartalmaz. A Pressure név mögött rejlő Surprise is a szakma egyik nagy klasszisának számít a maga 13 éve jegyzett pályafutásával. A két kolléga a régi jó kapcsolatot és közös projekteket most a stúdióban tovább kamatoztatta. A Take Me Over egy varázslatos alkotás, különleges, könnyed atmoszférájába belefér az utaztatás és a táncoltatás egyaránt.
 
Néhány szó a remixek készítőiről:
 
Gorge az egyik legfelkapottabb német producer napjainkban. Pit Waldmann kezdettől tagja a ReadyMix családnak. Plastic City, 8Bit, Freerange, Ministry – e címkék is mind ott díszelegnek zászlaján. A Take Me Over remixszel most hazatért kicsit a ReadyMixhez – megjegyezzük: egy jó kis koszos, groove-os verzióval tette gazdagabbá a kiadót s a kiadványt egyaránt. A másik jelenkori nagy kedvenc a nemzetközi palettán Sebastian Davidson. Az ő nevének feltűnése ezen az EP-n legalább akkora durranás, mint Gorge-é. Az ő olvasatában egy letisztult verzió lett a Take Me Over, mely minden kétséget kizáróan elnyeri majd a nagyérdemű kegyeit is…
 
Chriss, Richie (azaz a Quasar) és Surprise (The Pressure) ebben a formában most először alkotott közösen, de az elkészült felvétel sikerét elnézve egészen biztosan nem utoljára!
 
A pakk második része nagyjából két hét múlva érkezik, rajta nem kisebb nevek remixeivel, mint Eelke Kleijn, K-Bana és a Latenta Project.
 
Végül néhány vélemény a sok közül:
 

"Thanx so much for the promo. Gorge and Seb spin this wheel so much!!! Karol XVII & MB Valence

"Thanks guys! Gorge remix is great, already playing it." Eelke Kleijn

"Gorge and Sebastian mixes are my picks! Really good job on this smashing EP." Aki Bergen

"Original mix is nice but it’s the Gorge mix that gets my vote, lots of space and warmth, will support for sure!" Richard Earnshaw (Spiritchaser)

"Excellent release. Totally into all the tracks here. Every single one is a winner! Count me in for the full support! This is HUGE!" Da Funk

"I really like the Gorge remix & Original mix. Very sweet sounds. Deep Deep house. Good stuff. I’ll play it." Chloe Harris

"I like Original mix. Supporting it." Luca Ricci

"Really like the original and the Gorge remix." D:Fuse

"Nice chilled out stuff. Fave is Sabastian Davidson Remix & Original." Peter Gelderblom
 
 
Ready Mix HÍRLEVÉL
 
http:/​/​www.readymixrecords.com/​myspacepagev2/​newsmail/​index.html

Archív partyajánlók

 • [2020-01-01] THe NYE AFTeR
  @ Story Budapest

  BOMBA Energy Drink & RoofHaus presents: THE NYE AFTER 2020.01.01. 05:00 ★ the 12th season ★
 • [2019-11-02] Liquid Sounds & Prime FM presents Shanghai Groove
   

  Ahogy felejthetetlen nyárvégi bemutatkozó eseményünk után ígértük, érkezik a Liquid Sound progressive nights folytatása, ezúttal a PRIME FM csapatával karöltve. Hosszas keresgélés után a belváros szívében, a Gozsdu Udvar egyik legszínvonalasabb és legkülönlegesebb vendéglátóhelyében, a Spíler Shanghaiban (Secret Bar) találtuk meg a tökéletes helyszínt, mely reményeink szerint varázslatos sorozatunk későbbi eseményeinek otthonául szolgál majd.
 • [2019-06-29] Prime FM & DHBP pres. OXIA (FRA)
   

  A zseniális francia producer/dj ismét a vendégünk, a nyári open air rezidenciánkon!
 • [2019-04-14] THe AFTeR
   

  A monstre Hyperspace 2019 - official event után - immáron tizenegyedik éve töretlenül - vasárnap reggel újra jelentkezik a THE AFTER. Április 14-én a jól megszokott DJ crew pakol nekünk!
 • [2019-01-01] The NYE AFTER
  @ Story Budapest

  2019 első reggelén ismét jelentkezik immáron tizenegyedik (!!) alkalommal a THE AFTER sorozat újévi epizódja a TESLA klub helyén nyílt STORY Budapest-ben. Ahova elhozzuk Nektek az újévi partik legparádésabb line-up-ját:
 • [2018-12-09] Fourkmode& others@After
   

  December 9-én vasárnap reggel nézzetek le a fészekbe ahol a Fourkmode egy sokszínű line up-al vár titeket. Ott lesz velünk Calman aki a bakelit hangzással varázsol el titeket. CVRDWELL a sokszínű Dj és producer kinek megannyi megjelenését már külföldi világsztárok is játszák. És ne feledkezzünk meg Ramon Millei-ről sem, hisz hatalmas nagy tehetség. Ezen felül még ott lesz szinte folyamatos vendégünk az Acid hangzás kitűnő női Dj-je Dalma is. És persze a Fourkmode team: Brick, unKNOWnARTist, Marco D, és M_fourkDecember 9-én vasárnap reggel nézzetek le a fészekbe ahol a Fourkmode egy sokszínű line up-al vár titeket. Ott lesz velünk Calman aki a bakelit hangzással varázsol el titeket. CVRDWELL a sokszínű Dj és producer kinek megannyi megjelenését már külföldi világsztárok is játszák. És ne feledkezzünk meg Ramon Millei-ről sem, hisz hatalmas nagy tehetség. Ezen felül még ott lesz szinte folyamatos vendégünk az Acid hangzás kitűnő női Dj-je Dalma is. És persze a Fourkmode team: Brick, unKNOWnARTist, Marco D, és M_fourk
 • [2018-10-27] Pre Afterologia
   

  Az Afterologia és a Prime Fm közös éjszakai és reggeli rendezvénye az InToto Budapest Bárban!
 • [2018-06-30] Day & Night at Kabin by PrimeFM
   

  A Prime FM csapata és vendégei, egy bohókás, szabadtéri, nappalból estébe nyúló mulatságra invitálnak minden elektronikus zene kedvelő, táncraperdülő fiatalt, a Népszigeten található, kellemes panorámával rendelkező Kabinba!
 • [2018-04-22] The AFTeR
  @ Corvin Club

  A monstre Hyperspace után - immáron tizedik éve töretlenül - vasárnap reggel újra jelentkezik a THE AFTER.
 • [2018-03-31] Florian Meindl at DÜRER By Strange Sounds
   

  A Strange Sounds csapata beköltözik a Dürer Nagy termébe, és a nemzetközi techno egyik utánozhatatlan alakját látja vendégül! Ez az úriember nem lehet más, mint FLORIAN MEINDL! A külföldi headliner mellett a magyar delegáció is erősnek ígérkezik.
 • [2018-01-01] NewYearsEve After Party
  @ Hpnotiq Budapest

  Hpnotiq Szilveszteri After Party // 04:00-12:00
 • [2018-01-01] The NYE AFTER - c o d e b l a c k
  @ Corvin Club

  2018 első reggelén ismét a Corvin Club falai között a THE AFTER sorozat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy idén a Contra Mundummal és a klubbal kötött hármas kollaboráció a legdögösebb line-up-ot dobta össze Nektek és ezzel újra definiálja az afterek fogalmát.
 • [2017-12-22] Prime Fm Electronic Night
  @ Hpnotiq Budapest

  A moszkvai születésű Elenára nyáron az IBIZA Global Radio / It's All About The Music élő műsorában figyeltünk fel, ahol remek tribe/tech house darabokat rakott egymás után profikhoz méltó precíz magabiztossággal. Ebben a műsorban olyan világhírű producerek/djk zenélnek hétről hétre mint pl. Marco Carola, Neverdogs, Leon, Dj Pippi, Detlef, David Morales, Secret Cinema vagy Guy Mantzur.
 • [2017-12-10] Roof.Haus presents: THE AFTER
   

  Ahogy azt már megszokhattátok, most is a THE AFTER-en folytatódik a buli az ősz legnagyobb elektronikus zenei megmozdulása után. Idén újra a kedvenc helyünkön, a Corvin Clubban várunk mindenkit valódi zenékkel reggelire, no meg ebédre.... Jobb mint otthon!
 • [2017-11-04] Progressive Astronaut Budapest Showcase
  @ Hpnotiq Budapest

  A PROGRESSIVE ASTRONAUT sorozat következő állomása Budapest, a progresszív zene mekkája.
 • [2017-10-14] PrimeFm & Friends
  @ Hpnotiq Budapest

  Újra együtt a csapat új kollégákkal kiegészülve! ;)
 • [2017-06-17] Guy Mantzur - ISR / Extended set
  @ Track Terrace

  Guy Mantzur munkásságát nem lehet egyszerűen skatulyák közé szorítani. A tel-avivi mágus tech house-ból, techno-ból és progressive house-ból összegyúrt darabjaival méltán lett világhírű top dj/producer. DJ szettjeiben a saját műveire is jellemző hipnotikus melódiák és érzéki groove-ok a legmeghatározóbbak.
 • [2017-04-23] The AFTER / 2017.04.23. 5:00AM /
  @ Corvin Club

  A kíméletlenül jó Hyperspace után - ahogy az már megszokhattátok - vasárnap reggel: THE AFTER!
 • [2017-01-01] The NYE AFTER - c o d e b l a c k
   

  2017 első reggelén a visszatér a Corvin Club falai közé soha nem látott erővel és felllépő felhozattallal a THE AFTER sorozat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy idén a Contra Mundummal és a klubbal kötött hármas kollaboráció a legdögösebb line-up-ot dobta össze Nektek és ezzel újra definiálja az afterek fogalmát:
 • [2016-11-12] The AFTER
  @ Golftanya

  Ahogy azt már megszokhattátok, most is a The After-en folytatódik a buli az ősz legnagyobb elektronikus zenei megmozdulása után. Idén is új helyszínre költöztünk és a Király utcai Gödör Klubban várunk mindenkit valódi zenékkel reggelire, no meg ebédre.... Jobb mint otthon!
 • [2016-08-13] Primehaus Presents: OXIA (Fr)
   

  A francia mágus újra Budapesten!
 • [2016-07-09] Primehaus presents: Methodi Hristov (BG)
  @ Track Terrace

  Metodi Hristov először Magyarországon!
 • [2016-04-24] The After
  @ PRLMNT

  A jubileumi monstre Hyperspace után, vasárnap reggel idén is jelentkezünk a THE AFTER-rel, ahogy az már megszokhattátok.
 • [2016-03-26] PrimeFM & Roof.Haus presents: Anthony Pappa (UK)
  @ Cinema Hall

  PrimeHaus w/ Anthony Pappa /UK/, Dmitry Molosh /BY/ and more
 • [2016-02-27] Prime.Haus
  @ PRLMNT

  Prime.Haus w/ Sahar Z /Isr/, Kastis Torrau /LTU/, Donatello /LTU/ and more
 • [2016-01-30] PRLMNT // LEXICON AVENUE (UK) & DALE MIDDLETON (UK)
  @ PRLMNT

  A progressive house újra reneszánszát éli. Egy legenda és egy ifjú tehetség a vendégünk ezen az estén a PRLMNT-ben.
 • [2016-01-01] RoofHaus presents: THE NYE AFTER
  @ PRLMNT

  Immáron 7.éve töretlenül a legnagyobb AFTER parti Budapesten az új év hajnalán, ezúttal új helyszínen a Teréz krt-i PRLMNT-ben kerül megrendezésre kibővült line-up-pal és két teremmel.
 • [2015-12-31] Prime.Haus NYE w/ MOSHIC (Isr)
  @ PRLMNT

  A PrimeFM és a Roof.Haus közös szilveszteri bulija!
 • [2015-12-26] PRIME FM XMAS
  @ PRLMNT

  A 100% Prime karácsonyi kiadásban barátokkal, kollégákkal együtt ünnepelve a PRLMNT bisztrójában december 26.-án!
 • [2015-11-21] 100% PRIME with KÜHL
  @ PRLMNT

  100% Prime azaz a PrimeFM saját elektronikus zenei estje folytatódik a Nyugati pályaudvar mellett található PRLMNT BISTRO falai között!

Kapcsolódó cikkek

 • Hallgatnivaló a Stigmás fiúktól

  Immáron elérhető Ramone és Martin Justmusic webrádióban játszott szettje, a srácok október 17-én voltak a Schiipman-féle Bonus Track c. műsor vendégei. Füleld Te is a Nagyfőnök és a Kis Herceg ütemeit, rázd magad a szobádban, kocsidban, vagy ahol épp fejbevág a groove!
 • FREEE Night a Pulzáron - két csajjal

  A hónap első péntekén ismét beveszi a Freee a gödöllői Másik rádió Pulzár c. műsorát! Ezúttal két kedves női hang terjed majd (a magazin részéről) az éterben: újságunk régi írója, Nagy Ágica és Balogh Edit 'Tide' lesznek a műsor interjúalanyai.
 • Nathan Fake és Dinky a Justmusic.fm-en

  Szombaton, még a Stigmatech presents Room106 parti kezdete előtt hangoljatok a www.justmusic.fm -re, hiszen 20.00-tól a Warm Up! c. műsorban Dinky fogja húzni a talpalávalót, illetve terveink szerint 21.00 körül Nathan Fake is megérkezik a stúdióba egy beszélgetés erejéig! Később Dinky a Radió Café adásában ad interjút, valamikor 22.00 magasságában. Az időzítés tökéletes, hiszen Nathan Fake fellépése pontban éjfélkor kezdődik az A38-on, őt és Vincent Oliver-t Dinky követi 01.00-kor.
 • A jegyelővétel megkezdődött

  Megkezdődött a jegyelővétel a Stigmatech presents Room106 @ Budapest c. partira, melynek külföldi sztárvendégei Nathan Fake és Dinky. A jegyeket az Underground Records-ban (Bp. VI. Király u. 54. www.urec.hu +36-1-479-1030) és az Aktrecords-ban (Bp. V. Múzeum krt. 7. www.aktrecords.hu +36-1-266-3080) szerezhetitek be 2500 fortintos áron. A Stigmatech-hez kapcsolódó hír, hogy a www.stigmatech.com ra felkerült Ramone és Martin új mixe, a felvezetés újabb lépéseként.

Biográfiák

 • Domyan

  Egész élete során érdekelte a zene a zenélés. Eleinte persze, mint sokan mások, házibulikon, és kisebb bulikon való zenéléssel kezdte.
 • Implex

  A távoli 1983-ban egy hatalmas vállalat titkos laborjában megalkották az első öntanító, önfejlődő neuro-cyborg-ot 1MPL-3X-et.
 • Mav

  Mischa Van De Bilt, más néven Mav, 1979. március 4-én s zületett egy kis belga városban, Lokerenben.
 • Siet

 • Weide

 • SP

 • Cake

 • Quasar

 • Scinetyc

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó