Pulzar

Partyajánló

Prime Fm Electronic Night @ Hpnotiq Budapest

Fellépők
Dátum 2017. december 22.
Helyszín Hpnotiq Budapest
Stílus House, Tech-house, Deep-House
Prime Fm Electronic NightA moszkvai születésű Elenára nyáron az IBIZA Global Radio / It's All About The Music élő műsorában figyeltünk fel, ahol remek tribe/tech house darabokat rakott egymás után profikhoz méltó precíz magabiztossággal. Ebben a műsorban olyan világhírű producerek/djk zenélnek hétről hétre mint pl. Marco Carola, Neverdogs, Leon, Dj Pippi, Detlef, David Morales, Secret Cinema vagy Guy Mantzur.Hpnotiq Budapest

Prime Fm Electronic Night @ Hpnotiq Budapest

A moszkvai születésű Elenára nyáron az IBIZA Global Radio / It's All About The Music élő műsorában figyeltünk fel, ahol remek tribe/tech house darabokat rakott egymás után profikhoz méltó precíz magabiztossággal. Ebben a műsorban olyan világhírű producerek/djk zenélnek hétről hétre mint pl. Marco Carola, Neverdogs, Leon, Dj Pippi, Detlef, David Morales, Secret Cinema vagy Guy Mantzur.

A műsor után a világhírű Ibizai Café Del Mar is elhívta zenélni amely után London és Marocco is felfigyelt a csinos tehetségre.

Saját produceri munkája a Totum Music recordsnál jelent meg illetve jelenleg a Lemon-Aid Musicnál dolgozik mint label manager.

Biztosak vagyunk abban, hogy Elena nagy karriert fog befutni hiszen remek ízlése van amellett, hogy jól mutat a pultban a rohamosan fejlődő női djk világában. Izgatottan várjuk Budapesten való bemutatkozását a következő Prime Fm bulin a gyönyörű HPNOTIQ Clubban a belváros szívében.

Az estén a házigazdák Rich és Ramone mellett a Strange Sounds fenegyereke Seth és a fővárosi Groove Pressure formáció szolgáltatja a talpalávalót.

Mindenkit szeretettel várunk! :)

Start: 22.00

End: 06.00

Belépő/Entry: 2000 HUF

Line up:

ELENA PAVLA (RU)

Rich & Ramone & Seth

Groove Pressure (Live)

www.facebook.com/​events/​149380299026109/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó