Pulzar

Partyajánló

Guy Mantzur - ISR / Extended set @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2017. június 17.
Helyszín Track Terrace
Stílus House, Deep House, Progressive House, Tech-house
Guy Mantzur - ISR / Extended setGuy Mantzur munkásságát nem lehet egyszerűen skatulyák közé szorítani. A tel-avivi mágus tech house-ból, techno-ból és progressive house-ból összegyúrt darabjaival méltán lett világhírű top dj/producer. DJ szettjeiben a saját műveire is jellemző hipnotikus melódiák és érzéki groove-ok a legmeghatározóbbak.Track Terrace

Guy Mantzur - ISR / Extended set @ Track Terrace

Guy Mantzur munkásságát nem lehet egyszerűen skatulyák közé szorítani. A tel-avivi mágus tech house-ból, techno-ból és progressive house-ból összegyúrt darabjaival méltán lett világhírű top dj/producer. DJ szettjeiben a saját műveire is jellemző hipnotikus melódiák és érzéki groove-ok a legmeghatározóbbak.

2013 óta Tel Aviv egyik legmeghatározóbb undergroung klubjának a The Cat & The Dog rezidense. Olyan nagy ágyuknál jelennek meg zenéi, mint a Solomun féle Diynamic, Hernan Cattaneao Sudbeat-je, John Digweed Bedrock-ja vagy Guy J Lost&Found-ja. Résztulajdonosa és A&R menedzsere a müncheni székhelyű Plattenbank kiadónak. Guy már többször járt Budapesten, ezúttal egy hosszabb szettel szeretné megörvendeztetni a rajongókat!

★ LINE UP ★
GUY MANTZUR (ISR)
Kühl
Yvel & Tristan
Rich
Ramone

★ ENTRY ★
Elővételes jegyek: Earlybird: 2.500 Ft
Helyszíni jegyek:
At the door:
3.000 HUF / 3.500 HUF

www.facebook.com/​events/​255237018284572/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó