Pulzar

Partyajánló

ProLOUNGE @ Riverside Pub - Baja

Dátum 2008. április 26.
Helyszín Riverside Pub - Baja
Stílus ismeretlen
ProLOUNGEArti Joint, aki még mindig nem hajlandó részt vállalni a kommersz zenei ízlésrombolásban, új ötletével inkább beáll az igényesség követének.Riverside Pub - Baja

ProLOUNGE @ Riverside Pub - Baja

Arti Joint, aki még mindig nem hajlandó részt vállalni a kommersz zenei ízlésrombolásban, új ötletével inkább beáll az igényesség követének.

Társalgós, koktélozós, ütemre bólogatós.... Új célja, hogy extra minőségű, csemegének számító rendezvényeket (hallgatói esteket) juttat el az ország elit kávézóiba bárjaiba és teraszaira. Méghozzá kis költséggel, hogy belépő jegy szedése nélkül is működjön a dolog. Az extra minőség jelző vonatkozik a játszott zenékre és a hangtechnikai minőségre, melyet maga a lemezlovas biztosít. Az igazi lemezlovasok még mindig bakelitlemezről játszanak, vallja ezt Arti. Sajnos manapság már nagyon kevés zene jelenik meg bakelit lemezen, amatőr és profi lemezlovasok mp3 formátumban jelentetik meg zenéiket. Haladni kell a korral, de a hangulatos, látványos fekete korongok nem maradhatnak el, ezért viszi magával mindenhová lemezjátszói mellett, bakelit lemezről vezérelhető laptopját.

Arti rendezésében a ProLOUNGE rendezvényeken forgatják a BajaTV "Társalgó" című zenés műsorát, melyben minden héten bemutatnak egy-egy tehetséges fiatalt, akik nagy dolgokat értek el, közvetlen környezetük mégis oly keveset tud róluk. A műsorhoz Te is ajánlhatsz tehetséges szereplőket, illetve támogatók, programhelyszínek jelentkezését várják. A műsor várhatóan 2008. május elején indul és 80.000 háztartásban lesz látható.

A ProLOUNGE 2008 szezon 2008.04.26-án kezdődik a bajai Riverside Pub-ban, ahová ezen az estén egy jó vacsorára, majd 22:00-02:00-ig egy kellemes zenehallgatásra már most érdemes asztalt foglalni. A belépés ingyenes!!! www.riverspub.hu asztalfoglalás telefonon: 0036 303996655

Információ ProLOUNGE 2008 programokkal és a Társalgó c. tv műsorral kapcsolatban:
http://dj.artinet.eu
Tel: 0036205662190
E-mail: arti@artinet.eu

 

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó