Pulzar

Belépő
Mindenkinek4 000 Ft

Partyajánló

Thissizz ANNA & Dusty Kid - live @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2016. január 9.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Techno, House
Thissizz ANNA & Dusty Kid - liveThissizz január 9-én, egyszerre két vendég és három hazai DJ egybefolyó ritmusaival kecsegteti az év második szombati éjszakáját.Akvárium Klub

Thissizz ANNA & Dusty Kid - live @ Akvárium Klub

Thissizz január 9-én, egyszerre két vendég és három hazai DJ egybefolyó ritmusaival kecsegteti az év második szombati éjszakáját.

A sort a brazil származású ANNA nyitja, aki egyszerre sajátos techno, tech-house szelekciójával és elbűvölő szépségével okozhat majd mesés csalódást a januári, hideg éjszakán. Az egyben DJ és producer hölgy a brazil Sao Paulo-ban kezdte pályafutását, ami mára egy Barcelona központú bázissá nőtte magát. A számos saját alkotás és remix minőségét a Tronic Music, Yoshitoshi, Terminal M, Turbo Recordings, Ultra Records, vagy éppen az Octopus Records igazolja vissza, melyek rend szerint a Beatport Top 10-be zsúfolódnak. Persze visszacsatolásnak Carl Cox, vagy Richie Hawtin pozitív véleménye is sokat elárul Anna zenei jelenlétéről.

Sorban lévő második vendég Olaszország Szardíniájáról érkezik. Ő nem más, mint Paolo Alberto Lodde, azaz Dusty Kid, aki live (!) fellépésével erősíti a kialakuló hangulatot! Az olasz DJ/producer több alkalommal is felfordította már az országot zenei momentumával, ráadásul jelen sem kell ehhez lennie, hiszen legjobb számait már évekkel ezelőtt is játszották a hazánkba érkező sztárfellépők, és a nagy neveknek is készített remixeket. Ebből talán az egyik leghíresebb a Moby – Disco Lies. Az olasz úriember egyik legutóbbi termése a 2015-ben kiadott Not So Green Fields album, mely jól ötvözi az elektronikus zenét a szabad alkotói gondolatokkal és tökéletes lazítást, kikapcsolódást biztosít hallgatója számára.

Magyar fellépők tekintetében a BeMassive és a LavaLava alapítók vezetik majd várhatóan fel és le az estét. Metha minimal tech kategóriában, Tolo a nem olyan rég Berlinben kiteljesedett techno stílusával, Falcao pedig house, tech-house vonalon erősíti majd a repertoárt. Nyilván mindhárman átívelik majd a zenei csatornákat és megfelelő impulzussal látják el az összegyűlt tömeget, miközben belső magrobbanásként ANNA és Dusty Kid fellépését élvezhetjük ki.

Line up:

ANNA

Dusty Kid - live

Metha

Tolo

Falcao

belépő: 4000 Ft

elővételben: 3000 Ft

elővétel kizárólag online a Resident Advisor oldalán, az alábbi linkre kattintva: http://goo.gl/wB9Ex0

www.facebook.com/​events/​118240358544296/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó