Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

BlackLight pres.: JDS & Vandal @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. február 2.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, Breaks, House
BlackLight pres.: JDS & VandalHogy melyik breakbeat és house duó lenne az, melynek zenéit Laurent Garniertől FreQ Nastyn át Lee Combsig úgy írják körül, mint „káprázatos” „lélegzetelállító” „kib***t húzós”??A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

BlackLight pres.: JDS & Vandal @ A38, Budapest

Hogy melyik breakbeat és house duó lenne az, melynek zenéit Laurent Garniertől FreQ Nastyn át Lee Combsig úgy írják körül, mint „káprázatos” „lélegzetelállító” „kib***t húzós”??

NYERJ BELÉPŐT!

JDS / Paradox3000

Hogy melyik breakbeat és house duó lenne az, melynek zenéit Laurent Garniertől FreQ Nastyn át Lee Combsig úgy írják körül, mint „káprázatos” „lélegzetelállító” „kib***t húzós”?? A válasz nem több mint három betű: JDS! Még a legendás FFRR kiadónak is keményen meg kellett küzdeni, hogy megszerezze a Darren Pearce és Julian Napolitano első zenéjét, a később örökzöldnek bizonyult ’9 Ways’-t. Nem sokkal ezután a breakbeat szcéna egyik legnevesebb kiadóján, a TCR-on hozták ki a masszív ’Blackout’-ot, amit hallván Fatboy Slim kijelentette, hogy JDS csinálja a legjobb kiállásokat. A duó védjegye, hogy képesek a hangulatot a végtelenségig fokozni egy-egy drop előtt.

A breakbeat és house világát újfent felrázták a James Zabiela szerint „őrülten masszív” ‘Purple Funky Monkey’-val. A rádiókon, és bulikon is ronggyá játszott darab a TCR egyik legnagyobb bestsellere lett. Hangzásuk annyira kelendő lett, hogy olyan neves művészeknek készítettek remixet, mint többek közt az Orbital, es Jason Nevins. A duó nagysikerű ’The Adventures of the Purple Funky Monkey’ albuma is Rennie TRC-jén látott napvilágot.

Darren másik projectje a Angel Farrindonnal közös Paradox3000 is virágzik, 2008-ra ígérik a debüt albumot.

http://www.discogs.com/artist/JDS

http://www.myspace.com/paradox3000

http://www.tcr.uk.com

http://www.myspace.com/jds2006

VANDAL

Sam Evans zenei megszállottsága eredetileg a metal/punk vonalon indult, amitől 17 éves korában térítette el az Underworld. Iskolás évei alatt a hírhedt Plastic Raygun kiadó managere lett, erre az időszakra tehető első zenéinek születése is. A Plastic Raygunnál kijött zenék minden várakozást meghaladó támogatást kaptak olyan dj-ktől mint Adam Freeland, Plump Dj’s, a Massive Attack, vagy akár Paul Van Dyke.

2005 fontos mérföldkő volt Vandal karrierjében, ’Mad As Hell’ című zenéje hatalmas visszhangot keltett, a breakbeat szcénán kívül is megismerte a nevét a világ. A zene végül Meat Katie LOT49-ján landolt, ezzel megalapozva egy hosszú távú virágzó együttműködést. Ugyanitt jelent meg a szintén masszív ’Obey’, és idei év egyik legmeghatározóbb zenéje, az ’Idiots’, ami egyben a hamarosan várható nagylemez előszele. Az albumon már csak az utolsó simítások vannak hátra, kétség nem férhet hozzá, hogy 2008 egyik legizgalmasabb megjelenése lesz. Vandal a távol-kelettől a Ministry Of Sounding számtalan fellépéssel tette nevét hírhedté a lemezjátszók mögött, és most végre először láthatjátok Magyarországon.

http://www.lot49.co.uk/

http://www.myspace.com/lot49records

http://www.discogs.com/artist/Vandal+(2)

http://www.myspace.com/vandallot49

http://www.vandalmademedoit.com/

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó