Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

BLACKLIGHT presents MEAT KATIE & DJ QUEST @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. március 14.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, Drum and Bass
BLACKLIGHT presents MEAT KATIE & DJ QUESTMeat Katie(UK): A nagyszerű művésznevet választott Mark Pembert még a nyolcvanas években fertőzte meg a hiphop- és b-boy-kultúra (a kicsi Mark elismert graffitiművészként indult).A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

BLACKLIGHT presents MEAT KATIE & DJ QUEST @ A38, Budapest

Meat Katie(UK): A nagyszerű művésznevet választott Mark Pembert még a nyolcvanas években fertőzte meg a hiphop- és b-boy-kultúra (a kicsi Mark elismert graffitiművészként indult).

Pár év és két nagylemez (Off the Bone, Long to Belong) után Meat Katie a legnagyobb és legkeresettebb breakbeat-producerek közé küzdötte fel magát. Összetéveszthetetlen, a house-t, a technót, a breakbeatet, az elektrót és a funkot ötvöző hangzás, tökéletes technika, súlyos pumpálások és elektrós puttyogás - Meat Kati az egyik legsokoldalúbb DJ és producer széles Angolhonban.


DJ Quest(UK) a breakbeat második hullámának egyik legjelesebb képviselője. A 2000 körül indult DJ és producer igen sokat tett azért, hogy a tört ütemek kikerüljenek az undergroundból, amikor az akkortájt nagyon népszerű garage-dzsal ötvözte azokat. A klubokat gyorsan meghódító stílus a népszerűségbe röpítette Questet, aki addigra már rég mással foglalkozott: érdeklődése a dub irányába fordult. A mindig újító Quest létrehozta saját labeljét, a Cyberfunkot, ami azóta is a brakbeat egyik legfontosabb műhelye.


Naga(H): (Fejér Balázs) a ‘80-as évek végének alternatív korszakában kezdett zenélni, Iván Lendül nevű zenekarával a Nap-Nap fesztiválon mutatkozott be. Alapítója volt a Tilos Rádiónak, és a Törökfürdő című magazin techno-oldalait szerkesztette. ‘95-ben diplomázott kulturális antropológusként, majd az acid jelenséget elemző dolgozata kapcsán került kapcsolatba az elektronikus zenével. DJ-ként 1994 óta van jelen a magyarországi tánczenei kultúrában. Akkoriban techno-szettjei tették őt elismert lemezlovassá Budapesten. Bár az elmúlt pár évben a dub, breakbeat, tribal és mélyebb progresszív house darabok is részévé váltak Naga zenei világának, eklektikus szettjei nemhogy elfordították volna tőle közönségét, 2000-ben a Wanted legjobb magyar DJ-listájának második helyén végzett.

Az elmúlt pár évben dolgozott a fuvolista-zeneszerző Szemző Tiborral, közös albumot jelentetett meg Ambbal, több európai országot megjárt szettjeivel, és sok neves DJ-vel játszott együtt, csak felsorolásszerűen: Adam Freeland, Aquasky, DJ Vadim, Dave Tipper, Freddy Fresh, a Jazzanova, Meat Katie, Tayo, Mixmaster Morris, az EZ Rollers, Dj Godfather, Stabilizer, Keith Tucker is szerepel a listán.

BULI INFÓ:

BLACKLIGHT presents MEAT KATIE & DJ QUEST

helyszín:
A38 hajó

időpont:
2007. Március 14. SZERDA (másnap ünnepnap)
22:00-5:00

Line up:
Grasshop (Hypnosis, Breakbeat.hu)
DJ QUEST (Cyberfunk / UK)
MEAT KATIE (Lot49, Kingsize / UK)
Naga (Hairy, Chi)

Motorbár:
Bergi (Fresher)
Joe Soft (Guerilla crew)
Rori Breaker (Guerilla crew)
Max Factor

Jegyek:
Elővételben a hajón: 2000 Ft
A rendezvény napján: 2500 Ft

Visual:
Eclips3 Inzanes

Linkek:
http:/​/​meatkatie.com
http:/​/​www.myspace.com/​meatkatie1
http:/​/​www.myspace.com/​cyberfunkmusicgroup
http:/​/​www.myspace.com/​hairyrecords
http:/​/​www.hairy.hu/​

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó