Pulzar

Partyajánló

10 Éves a Global Underground @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2006. október 21.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Tech-house, Techno, House, Progressive House,
Minimal, Tech-house
10 Éves a Global UndergroundKét év elteltével végre ismét fellép Budapesten James Zabiela, aki az Events Hallban mutatja be, miért is lett világsztár pár röpke év alatt és miért imádják világszerte az individuális elektronikus zene kedvelői.Club Korona, Kecel,

10 Éves a Global Underground @ Club Korona, Kecel

Két év elteltével végre ismét fellép Budapesten James Zabiela, aki az Events Hallban mutatja be, miért is lett világsztár pár röpke év alatt és miért imádják világszerte az individuális elektronikus zene kedvelői.

Az egykor Sasha által felfedezett bedroom dj, mára szupersztárrá vált, és ez különleges zenei ízlése mellett bravúros technikájának is köszönhető. A japán Pioneer nagyfőnöke, Gen Inoshita szerint James a földkerekség legjobb EFX-játékosa, kapott is a cégtől egy kék EFX500ast, majd megkérték, hogy segítsen kifejleszteni az EFX1000-est. Zabiela persze örömmel vállalta a felkérést és számtalan fellépés valamint stúdiómunka mellett erre is talált időt. Népszerűségére jellemző, hogy öt éve rezidens az ibizai Space-ben, ahol idén Nic Fanciullival, Paul Wolforddal, Tiefschwarz-cal és Smokin Jo-val együtt tolták végig a nyarat. Progresszív zenéibe minimal- és tech-house-t adagol, s közben nagy rajongója például Aphex Twinnek is. Ibizai szettjeinek titkos fegyvere ugyanakkor az igencsak jól sikerült Tejada vs. Babicz: The End Of Sontag volt. Ami jelenlegi alkotásait illeti, nemrég fejezte be Sasha és Charlie May: Seal Clubbing című szerzeményének remixét, megbolygatta az Alcatraz: Give Me Luv című house klasszikusát, belepiszkált Paul Woolford: Erotic Discourse-ába, és persze a Depeche Mode: John The Revelator-jét sem bírta érintetlenül hagyni. Saját zenéje, a Weird Science is kijött a nyáron, bár már tavaly nagyot tarolt. A lavina beindult, és határokat nem ismerve száguld keresztül a kontinenseken. Október 22-én Budapestet változtatja át egy éjszaka erejéig.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó