Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Ablak-A-Dubra Special with @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. március 25.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Electro, Tech-house, Breakbeat, House,
Dance, House, Deep House
Ablak-A-Dubra Special withNick Noise és R`Kidz (Mechanoise) a két stúdiófreak nem a megszokott breakbeat bulit tolják majd.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Ablak-A-Dubra Special with @ A38, Budapest

Nick Noise és R`Kidz (Mechanoise) a két stúdiófreak nem a megszokott breakbeat bulit tolják majd.

A kezdetektől aktív páros még élénken emlékszik a hőskorra és legfontosabb zenei hatásaik (Kraftwerk, Jean-Jaques Perrey, minimalizmus, korai electro és hiphop) megvizsgálásával is megérthetjük miért nem elégedettek a mai break szcénával. Manapság sokszor a house és trance bulik hangulatával találkoznak, miközben Ők a hiphop vagányságát, gyors keveréseit és trükkös turntablism-jét részesítik előnyben.

DJ párosként Tipper, Si Begg és társaik által képviselt finom darabokból mozaikolt, de súlyos basszusa és minimalizmusa miatt nagyon ütős electro és break vonalat képviselik Kosmik Neil TRIGGER kiadójánál. A Botchit-nál megjelent 60 perces Bass Instinct mixükre 46 trekket pakoltak fel, ami már magában is impozáns. A DJ-k zömét könnyedén maguk mögé utasító duó szinte a helyszínen remixeli a feltett lemezeket. (A Holographic Bassforms dupla cd meg is örökítette az elhíresült Trigger estjük egy részét) Producerként is remek hírnévnek örvend a duó. 5-6 éve a Wall Of Sound, Kickin’, TCR és Hard Hands kiadókkal laktak egy házban, és R’Kidz az első naptól kezdve a Botchit hangmérnöke volt. Dolgoztak együtt a Pulp-pal, Eurhythmics-szel, Human League-gel de még számos nagyágyú hangmérnöki munkálataiban vettek részt. Akárhogy is csűrjük, unikum break buli lesz, mely ismét visszaidézi az energikus és ötletektől duzzadó kezdeteket.


Chi-Recordings presents:
Ablak-A-Dubra Special with
Lawgiverz live
(Trigger, Botchit+Scarper – UK)

Beta+FCB+Naga+Mesterházy

2006. március 25. (szombat)
A38 hajó, Pázmány Péter rakpart, Budapest

Fellépõk:
Lawgiverz, Beta, Fine Cut Bodies, Naga, Mesterházy
Belépo:
2500HUF (a buli napján)
2000HUF (elovételben és tagságival)
Infoline: 06204443545 / ildi@chi-recordings.com

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó