Pulzar

Partyajánló

Grand Opening - Ferry Corsten (NL) @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. március 3.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Progressive House, House, Techno
Grand Opening - Ferry Corsten (NL)Már csak egy hét, és itt van pünkösd legnagyobb bulija! Palace Grand Opening Party Ferry Corstennel és Oliver McGregorral!Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Grand Opening - Ferry Corsten (NL) @ Mono, Budapest

Már csak egy hét, és itt van pünkösd legnagyobb bulija!

Palace Grand Opening Party Ferry Corstennel és Oliver McGregorral!

2006. 06. 03-04. - Grand Opening - Ferry Corsten (NL)

2006 Ferry Corsten

„Alkosd meg a saját utad, légy önmagad és törekedj arra, hogy egyedi legyél!” – ez Ferry Corsten filozófiája, és eddig a rotterdami srác huen tartotta magát ehhez.

A holland Ferry Corsten immáron 17 éve dolgozik a zeneiparban, és sikerült tiszteletet kivívnia elszántságával, minoségi dance produkcióival, valamint számtalan DJ szettjével nem csak rajongói, hanem producer és DJ társai, valamint a zenekritikusok között is.

Elsõ kislemezének megjelenése óta (1989), Ferry számtalan újabbal jelentkezett végtelen számú álnéven. Nevéhez remixek és nyolc (!) szerzõi album köthetõ, a Fire, a Rock Your Body Rock és a Punk címû saját szerzemények mind mind a top 10-ben végeztek. Ferry más mûvészekkel is közremuködött, többek között a japán popsztárral, Ayumi Hamasakival, és segítségével I Am… címu albumát 4 millió példányban adták el. Producerként Ferry olyan híres muvészeknek készített remixet, mint a U2 (New Years Day), a Duran Duran (Reach Up For The Sunrise), a Faithless (Why Go?) és Moby (Why Does My Heart Feel So Bad?).

Állhatatos munkássága során Ferry Corsten nem csupán rajongói elismerését vívta ki, hanem számtalan díjjal is jutalmazták erõfeszítéseit. Megnyerte többek között a 2005-ös év Legjobb Dance DJ-jének járó díját, az Ibiza DJ Awardot, volt az Év Producere is, a DJ Mag 100-as listájának szavazásán évek óta a top 20-ban mozog.

Amikor nem zárkózik be a stúdióba számtalan zenei ötletével, akkor Ferry az utakat rója, turnézik a világ klubjaiban és fesztiváljain. Neve mindig szerepel Európa, az Amerikai Egyesült Államok, Dél-Amerika, Ázsia és Ausztrália rendezvényeinek flyerein. A 2005-ös eredmények szerint a DJ Mag listájának 5. helyét foglalja el, csupán Paul van Dyk, Tiësto, Armin van Buuren és Sasha elõzik meg. Nem kis teljesítmény!

Mindezen sikerek mellett Ferry nem régiben alapította meg a Flashover Recordings-ot, saját kiadóját, ahova leszerzodtette a vadiúj slágergyáros Frost & Maron duót is. Idén várható második olyan mûvészi albuma, amit saját nevén ad ki. Az L.E.F. címû lemez hûen tükrözi Ferry Corsten hangzását némi pop/rock-kal fuszerezve köszönhetõen a vendégvokalistáknak, Simon LeBonnak, Howard Jones-nak, Gurunak és Denise Stahlie-nak.

Világszerte teltházas bulik, õrjítõ remixek és saját szerzemények, sikeres lemezkiadó – ezek jellemzik ma a 32 éves Ferry Corstent. Csatlakozz hozzá a zenei utazásban, hallgasd régebbi, vagy újabb albumait és menj el egy fellépésére, mondjuk június 4-én a Palace Dance Clubba!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó