Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Just Music Fm Haloween @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. október 31.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus House, Progressive House, House, Drum and Bass,
Minimal, Tech-house, Breakbeat, House,
Nu Jazz
Just Music Fm HaloweenAlig több mint fél éve létezik a Justmusic.fm, Magyarország első, kizárólag elektronikus zenét szolgáltató internetes rádiója, de máris újabb nagyszabású eseményre készül. A Hot Sixty és a Budapest Parádén való megjelenés után most megint emlékezetesnek ígérkező megmozdulásnak nézünk elébe: Október 30-án 31-én kétnapos Halloween-t szervez a Justmusic.fm, ami már önmagában is egyedülálló, de nem is ez a legérdekesebb az egészben, hanem az, hogy a két nap alatt 6 helyszínen lesznek rádiós mulatságok az ország különböző pontjain!Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

Just Music Fm Haloween @ Dokk, Budapest

Alig több mint fél éve létezik a Justmusic.fm, Magyarország első, kizárólag elektronikus zenét szolgáltató internetes rádiója, de máris újabb nagyszabású eseményre készül. A Hot Sixty és a Budapest Parádén való megjelenés után most megint emlékezetesnek ígérkező megmozdulásnak nézünk elébe:
Október 30-án 31-én kétnapos Halloween-t szervez a Justmusic.fm, ami már önmagában is egyedülálló, de nem is ez a legérdekesebb az egészben, hanem az, hogy a két nap alatt 6 helyszínen lesznek rádiós mulatságok az ország különböző pontjain!

Az első éjszaka (október 30.) a budapesti helyszíné. A partinak a Hajógyári Szigeten található Dokk Club ad majd otthont, s a lemezlovasok egytől egyig a mai hazai élvonalba tartozó DJ-k. Fellép majd Chriss, Kühl, Slam Jr., Dandy, Pöli, Yvel&Tristan, Dave van N, Mark Jazz & Cartman. Valamennyiüket jól ismerhetik már a hallgatók, hiszen a Justmusic.fm rendszeresen játssza a mixeiket, s legtöbbjüknek önálló műsora is van.

A többi helyszínen a második éjszakán (október 31-én) lesz buli. A szervezők a különleges alkalomhoz méltó külföldi sztárvendégeket hívtak meg. Olyan eddig még Magyarországon nem látott (pl. 16 Bit Lolitas, Nils Noa, Tarkan), illetve visszajáró (pl.Oliver MacGregor) DJ-k állnak majd a lemezjátszók mögé, akik a Justmusic.fm zenei világához közel állnak, s külföldiként is a legteljesebb módon képviselhetik a rádiót. Persze nemcsak őket láthatjuk-hallhatjuk majd aznap éjjel, hanem ott lesznek velük a „mieink” is.

Íme egy rövid előzetes a programokból (valamint pár szó a külföldi DJ-kről):

Veszprémben a Mythos Music Club ad otthont a Justmusic.fm Helloween partijának. A török DJ Tarkan mellett a magyar élvonalat Tommyboy, Dandy és az Invoice képviseli. (Tarkan a törökök és a világ egyik első számú kedvence, akinek nemcsak a zenéje, de az egyénisége is magával ragadó.)

Győrben a Cuba Libre várja a Jusmusic.fm hallgatóit. A holland DJ- és producerpáros 16 Bit Lolitas mellett a szintén északról érkező norvég Nils Noa szórakoztatja majd őket. A hazai pályáról Pöli, Cartman és Giga lesz a hangulatfelelős. A két megszállott (16 Bit Lolitas) holland srác alig 2 éve állt össze, de máris az ő nevüktől hangos a dance szcéna a tengeren innen és túl. A hűvös észak szülötte a norvég Nils Noa, akinek nemcsak a zenéje, hanem a szerénysége is csodálatra méltó.

A miskolci Rockwell Music Clubban a brit Oliver MacGregor lép fel, a magyarok közül pedig Slam Jr., Kühl, Schiipman és az Eastern Evolution Team. Oliver MacGregor a híres londoni The End egyik rezidense, Steve Lawler-rel pörög mostanság. Kelet-Európa egyik feltétlen kedvence, úgy jön ide, mintha haza érkezne.

A tiszakécskei Club New Night-ban az Echomen, Chriss, Kühl, Mark Jazz és Stuart nyomja hajnalig. Az Echomen-t a legendás Lexicon Avenue-ból kivált Chriss Scott alapította, s immár 5 éve ontják magukból a klubhimnuszokat és a húzósabbnál húzósabb remixeket.

Szombathelyen a Sportban Stone, Shootie és Boti szórakoztatja a közönséget, Sanfranciscobeat pedig B2B szettet játszik Lankkal.

A felhozatal alapján nincs irígylésre méltó helyzetben az, aki esetleg most akarja eldönteni, melyik helyszínt válassza. Az újabb extrém ötlet a Justmusic.fm-től azt jelzi, náluk a hallgató a legfontosabb, legyen az vidéki vagy budapesti, magyar vagy külföldi.

Mindenesetre az idei Halloween - a Justmusic.fm jóvoltából – egészen biztosan maradandó emlék lesz.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó