Pulzar

Partyajánló

HAANG_2 @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2016. május 28. – 2016. május 28.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus House
HAANG_2A hang, mint minden hullám, a rezgési állapot terjedését jelenti a közegben. 2 éve annak, hogy elindult a HAANG weboldal. Mögöttes szándékunk a térnyújtás az itthoni elektronikus zenei világban tevékenykedő producereknek a bemutatkozásra, a hazai underground iránt érdeklődőknek pedig ismeretük bővítésére.Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

HAANG_2 @ Toldi Klub

A hang, mint minden hullám, a rezgési állapot terjedését jelenti a közegben.
2 éve annak, hogy elindult a HAANG weboldal. Mögöttes szándékunk a térnyújtás az itthoni elektronikus zenei világban tevékenykedő producereknek a bemutatkozásra, a hazai underground iránt érdeklődőknek pedig ismeretük bővítésére.

/////Légüres térben nincs hangterjedés.//////

Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2 év alatt 76 bemutatott alkotó és ugyanennyi exkluzív zene jelent meg az oldalon, 3 rendezvény került megrendezésre, 101,594 interakció történt a minőségi magyar elektronikus zenével, és 1772 főre bővült a HAANG követőinek száma.

Reméljük, veletek most személyesen is találkozhatunk, hogy együtt ünnepeljük a Haangterjedést, az alkotókat és hallgatókat, meg azt, hogy minőségi magyar elektronikus zene van.

////Hangforrás////

Christopher Waver: http://haang.hu/christopher-waver/

„Több hónapja napi szinten éjszakánkent 4-5 órát zenélek. Maximalista vagyok és nagyon látom a hibáimat. Amikor zeneszerzésbe fogok igazán elkap a dolog és érzem, hogy ez király, de mindig előjönnek ilyen-olyan technikai nehézségek, amiket mondjuk még nem tudok megoldani és tanulok, tanulok meg fejlődik a dolog. "

Ferenc Vaspoeri: http://haang.hu/ferenc-vaspoeri/

„Nem akarok ebbe a dologba túl sok okoskodást belevinni. Ez zene, ami arról szól hogy én is jól érezzem magam és az emberek is. Nyilván úgy is lehet, hogy ezt tudatosan próbálod elérni de nekem ez inkább energiafelszabadulás és boldogság. Ha fellépek, mindig úgy állok hozzá, hogy most buli van."

Route 8: http://haang.hu/route8/

„Nagyon sokat foglalkozom a zenével. A cél az, hogy addig tudjam ezt csinálni, amíg úgy érzem, van hozzá kedvem meg erőm. Örülök, hogy utazhatok és ennyi helyre eljuthattam a zeném által. Szóval én csak csinálgatom a zenét a narancssárgára festett szobámban. "

Nermo: http://haang.hu/nermo/

„Engem az mozgat, ha valami nem tiszta. Ez az egyik leglényegesebb dolog számomra, hogy amit csinálok, az mocskos legyen és ne egy cseppfolyós végterméket kapjanak a hallgatóim. Ettől lesz annyira igazi a dolog, mint az élet amiben élünk."

////Támogatás: 1000 Ft////

////Továbbá////

A helyszínen megvásárolható lesz néhány darab egyenként egyedi mintázatú vászontáska 4500 forintért. Az összeggel a HAANG további terjedését támogathatod majd.

A est folyamán sorsolásra kerül 2 db ajándék vászontáska, melyet a helyszínen vehetnek át a mázlisok. Kísérjétek figyelemmel az eseményt, osszatok ha kell, és nyerjetek!

www.facebook.com/​events/​257169921291474/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó