Pulzar

Partyajánló

Thissizz Âme

Fellépők
Dátum 2016. május 27.
Stílus House, Techno
Thissizz ÂmeA késői tavasszal már többnyire a nyár maximális közelsége lesz rajtunk úrra, amikor a szezon utolsó klubrendezvényei között a legendás Monika Kruse, a berlini Pan-Pot, a brazil szépség ANNA és az olasz temperamentum varázslója, Dusty Kid fellépését követően a Thissizz még egy éjszaka erejéig a fizikai színfalak közé invitálja az érdeklődő közönségét.

Thissizz Âme

A késői tavasszal már többnyire a nyár maximális közelsége lesz rajtunk úrra, amikor a szezon utolsó klubrendezvényei között a legendás Monika Kruse, a berlini Pan-Pot, a brazil szépség ANNA és az olasz temperamentum varázslója, Dusty Kid fellépését követően a Thissizz még egy éjszaka erejéig a fizikai színfalak közé invitálja az érdeklődő közönségét.

Miután április elején a berlini Pan-Pot formáció megalkuvást nem tűrően szinte felrobbantotta a Cinema Hall - Kasino táncterét egy újabb Berlinből érkező hullámzáson eshetünk át, ha május utolsó péntekén a Thissizzt és az Akváriumot választjuk.

A szezon utolsó falak közé szervezett eseményén a rendezvény folyamatosan emelkedő hangulatához egy különleges duó, őszinte érzelmekkel átitatott szettjét kapjuk meg. Ők az Åme, akik Németország fővárosából kivirágozva terjesztik minőségi zenei igéiket.

A páros még valamikor a 2000-es évek elején találkozott, de nem Berlinben! Kristian Beyer zenei szeretete és az elektronikus zenei szcénához való kötődése ösztönözte arra, hogy saját lemezboltot nyisson Karlsruhe városában. Itt ismerkedett össze a szintén zeneértő Frank Wiedemannal. A két ember gyorsan egymásra talált, amiből az elektronikus zene vonalán közös munka, majd barátság alakult.

A közös zenékre való felfigyelésre nem kellett sokat várni, a híres Sonar Kollektiv kapta fel először a fejét, melyet a máig tartó sikertörténet követett. Legelső mérföldköves kiugrásuk 2005-ben volt, amikor elkészült Rej című számuk, mely pár hónap alatt a következő évekre csúszott be számos világhírű és ismeretlen DJ lemezes táskájába.

A folytatás szinte magától adódott, melyben olyan alapkövek kerültek letételre, mint Henrik Schwarz és Dixonnal való közös munkálatok és saját zenéik és remixeik készítése, mely máig a legendás berlini Innervisions kiadónál rendre jelennek meg.

Míg a berlini Frank a live produkciók mesteri elkövetője, addig Karlsruhe elektronikus büszkesége, Kristian a produceri munkák mellet a house és techno extravagáns szelektora. A páros munkáját otthon együtt végzi, a világban viszont külön fellépések keretén belül híreszteli, így jogos a kérdés, hogy ki érkezik a Thissizzre!

Ez alkalommal Kristian Beyer ámulatba ejtő house-techno ötvözetű DJ szettjét leszünk érdemesek meghallgatni, ráadásul egy hosszabbra nyújtott, 3 órás utazás keretén belül. Talán sosem volt még ennél aktuálisabb, hogy élőben hallhassuk, lévén, hogy a közelmúltban a Boiler Roomban és az Essnetial Mix X szériájában Dixonnal közösen mutatta meg mi is szerinte a minőségi elektronika. Åme - Kristian így válik biztos garanciává a következő Thissizz élmény megszerzésében!

Az éjszaka maximális zenei kiszolgálása a teljes terjedelmet tekintve a Hi!Fly-os Yvel & Tristan páros, a szintén Hi!Fly színekben megmozdulásra késztető Sobek és a masszív végeredményt minden esetben megtestesítő Metha szereplésével válik valóra május 27-én az Akváriumban.

Jegyek elővételben április 25-től kaphatók az Akváriumban és online a Resident Advisor rendszerében.

Line up:
Âme (Kristian, 3 hours Dj set)
Yvel & Tristan
Dj Sobek
Metha

Egyéb információk:

Thissizz Åme
Dátum: 2016. május 27. péntek
Helyszín: Akvárium Klub, Erzsébet tér

Jegyek:

kedvezményes belépő: 3000 Ft
belépő: 4000 Ft
VIP: 6000 HUF

facebook.com/​events/​1710960495852622

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó