Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 800 Ft
Elővételben 2011. június 17.-ig2 400 Ft

Partyajánló

A38 Colours by Bladerunnaz @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. június 18.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Drum and Bass, Nu Beats, House, Tech-house,
Techno
A38 Colours by BladerunnazA38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

A38 Colours by Bladerunnaz @ A38, Budapest

06.18.szo.23h

A38 Colours by Bladerunnaz

DJ Marky (BR), Chris.su, Safair, Statik, Mastif

Belépő elővételben: 2400 Ft, aznap: 2800 Ft.

Kapcsolódó cikkek

  • Collective Machine a Beatport toplistán nyitotta az évet

    A tavalyi 22 megjelenés után egy erős in medias res kezdéssel csapott a lecsóba Collective Machine 2012-ben. Az egyik legfiatalabb magyar DJ/producer januárban két önálló kiadványával mindenféle előzetes sejtést túlszárnyalva aratja a babérokat. A híres Monique Spéciale (Music) kiadónál 4 nap eltéréssel jött ki a két, eredeti szerzeményekből álló EP: január 19-én a Machining, majd 23-án a That’s The Freak.
  • Domyan Aka Collective Machine – sikerszéria itthon és külföldön

    Saját útját járja mostanában Domyan, az egyik legtehetségesebb fiatal magyar DJ/producer. Igaz, eddig sem másokat majmolva táncoltatta a közönségét: egyszerűen csak önállósította magát, és szólóban folytatja a munkát, miután a közelmúltban kivált a NoCrew formációból…

Ajánlott lemezek

  • Megérkezett az első Collective Machine album az Essences!

    Aligha létezik jobb dolog annál, amikor egy neves Müncheni kiadó épp egy ifjú magyar titán debütáló albumával akarja megünnepelni ötödik születésnapját. Pedig pontosan ez a helyzet. A Basti Grub által 2008-ban alapított, elsősorban partizós tech house-ra szakosodott label, a Hoehenregler éppen ebben a hónapban vált fél évtizedessé. A kiadón eleddig olyan lelkes fiatal producerek munkái láttak napvilágot hónapról-hónapra, mint Mark Trend, Larry Peters,Yaya, Andre Butano, Aldo Cadiz de jelentetett itt már meg zenét többek között Matrin Buttrich, Italoboyz, Felipe Venegas vagy Butch is. Mivel azonban Basti célja elsőrban az, hogy olyan producereket találjon, akik képesek friss ötleteket vinni már ismert és szeretett műfajokba, legtöbbször inkább a következő generáció képviselőinek szavaz bizalmat.
  • Collective Machine - Maracuja

    Amióta Ron Costa, a Potobolo Records feje felfigyelt az ifjú magyar producerre, szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne hallanánk egy-egy újabb elképesztően jó hírt Collective Machine-ről. Emberünk szinte szó szerint ontja magából a jobbnál jobb zenéket, melyek természetesen a Potobolón jönnek ki szép sorban. A Hector Couto-nak készített remixe például a label legsikeresebb nyári zenéi közé verekedte fel magád a ranglétrán, ami azért sem kis dolog, mert olyan nevek is szerepelnek a top 10-es listán, mint Supernova, Matthew Dekay, El Mundo, Satori, Loko, Leland McWilliams vagy éppen maga a label boss, Ron Costa.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó