Pulzar

Partyajánló

Fusion vs. Consonance @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. november 7.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus House, Tech-house
Fusion vs. ConsonanceBarátságos légkör DJ-pulton innen és túl, két klubest házigazdái egy helyszínen, egy időben – ez a Fusion és a Consonance Promotion november 7-ei közös zsúrja.Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

Fusion vs. Consonance @ Sunny Lounge, Budapest

Barátságos légkör DJ-pulton innen és túl, két klubest házigazdái egy helyszínen, egy időben – ez a Fusion és a Consonance Promotion november 7-ei közös zsúrja.

Fúziós összhang

 

Fusion vs. Consonance: 2009. november 7. szombat – Sunny Club;

 

 Az éppen egyéves pihenő után újjáéledő Fusion – karöltve a lassan egy évtizedes múlttal büszkélkedő Consonance-szal – most teljes erővel készül elsöpörni az unalmat a budapesti éjszakából. A két klubest kétféle közönsége most elvegyül egymásban, s a „fúzió” végén létrejön a tökéletes „összhang”. A helyszín ennek megfelelően a tüneményes kis Sunny Club, Budapest egyik üde színfoltja, ahol minden bátor vagy éppenséggel szokatlan elektronikus zenei kezdeményezés méltó otthonra talál.

 

Ben Dive és az Ő Consonance estjei már számtalanszor bizonyítottak az elmúlt évek alatt. Amerre megfordult a rendezvény, mindenütt mosolygó, elégedett embereket hagyott maga után. A Zack Marullo és Ramone által alapított, s most Christian Cardwell személyével kibővült Fusion csapat még tulajdonképpen gyerekcipőben jár, de akik ott voltak az első néhány mulatságon, azok bizony csak szép emlékeket őriznek e névről. Itt kell megjegyeznünk Christian és Ramone új, közös projektjét, a Clickaholicot, ők most ebben a formában játszanak egy olyan b2b-et, melyben mindketten új oldalukról mutatkoznak be.

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó