Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Két különleges vendég egyetlen éjszakán a Consonance Progression - ben! @ Sunny Lounge, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. május 22.
Helyszín Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.
Stílus Progressive House
Két különleges vendég egyetlen éjszakán a Consonance Progression - ben!Május 22-én Budapest legderűsebb klubjában, a Sunny Lounge-ban köszönt ránk az összhang az egyik legrégebben működő hazai partisorozat, a Consonance Progression jegyében.Sunny Lounge, Budapest, Szentendrei út 36/A.

Két különleges vendég egyetlen éjszakán a Consonance Progression - ben! @ Sunny Lounge, Budapest

Május 22-én Budapest legderűsebb klubjában, a Sunny Lounge-ban köszönt ránk az összhang az egyik legrégebben működő hazai partisorozat, a Consonance Progression jegyében.

 Röpke lélegzetvétel után újult erővel csalogat táncba minden olyan bulizni vágyót a klubest, aki kicsit jobbat, szebbet, mást szeretne, mint a szokványos, a sablonos vagy akár a középszerű. A Ben Dive által alapított és működtetett vállalkozás titka a folyamatos megújulás mellett a megbízhatósága, hisz mindig lehet tudni, mire számítson az ember, ha egy Consonance

buliba beteszi a lábát: családias hangulat, jó zenék, kellemes környezet, kiváló lemezlovasok. Most ismét megragadhatjátok a lehetőséget, hogy belecsapjatok a lecsóba kedvenc partitok legújabb állomásán - az eddigi talán legmerészebb DJ-felhozatal mellett!

 

A tulipánjairól és fapapucsáról nevezetes Hollandiából érkezik az angyalian mosolygós és ördögien ügyes Szilvia Harsz. Akik a tavalyi összeröffenésen végigriszálták vele az éjszakát, azok biztos, hogy ezt az estét sem fogják kihagyni. A hölgyemény az ezredforduló előtt lepattant, szerencsét próbálva az elektronikus zene Paradicsomában: Amszterdamban. Mire felocsúdott az aggódó család, Szilvi már az egyik legfelkapottabb lemezpörgetője volt a holland fővárosnak. Köszönheti ezt részben egyedi stílusának is, melyben a korai Kraftwerk hatásait ötvözte a detroiti hangzással, másrészt az erősebbik nemet megszégyenítő, kiváló technikai tudásának. A 10 év alatt többször is visszatért egy-egy virtuóz DJ-szett erejéig Magyarországra, de bejárta a fél világot is már Új-Zélandtól Miamiig. Május 22-én minden

bizonnyal ízelítőt kaphattok majd a legújabb kalandjainak zenei terméséből is!

 

A hazai színtér egyik legsokoldalúbb DJ- virtuóza, Zack Marullo lesz a másik meglepetés-vendég a Consonance legközelebbi megmozdulásán. Zack több mint tucatnyi éve koptatja a potikat a DJ-pultokban. Hallhattunk tőle 3 lemezjátszós techno-őrületet Experte-ként, e néven eljutott Németországba és Hollandiába is, de 2006-ban már a kanadai Morrisons kiadónál house producerként mutatkozott be. Tavaly elsöprő győzelmet aratott a Pioneer országos DJ-versenyén. Centro Musica címmel a Globalparty.hu-n futtatott heti kétórás műsort, a közelmúltban pedig a Justmusic.Fm csapatába kapott meghívást, ahol Audio Control néven

startolt el az új hétfő esti show. Legújabb, húsvét utáni megjelenése, a See The Life EP egyenesen Nick Warren ajánlásával került a virtuális lemezboltok polcaira, és máris több jelentős szakmai website 10-es listájára felkerült! Mindeközben a boszorkánykonyhájában folyamatosan készülnek a legfrissebb kiváló muzsikák... Egy biztos: Zack Marullo dögös-groove-os DJ-szettje mellett egy percig sem fog senki unatkozni!

 

Mindehhez a terepet a házigazda, Ben Dive készíti majd ismét professzionálisan elő. Nektek már csak annyi dolgotok marad, hogy jól érezzétek magatokat!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó