Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2009. március 19.-ig2 500 Ft

Partyajánló

BombTheJazz & A38 bemutatja @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 20.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Techno, Minimal, Tech-house
BombTheJazz & A38 bemutatjaLehetne most azzal jönni, hogy milyen szép, ahogy az afrobeat, a jazz és Sun Ra munkássága megihleti az európai technót, meg a new wave és a fekete zenék elemi részecskéinek ősrobbanás erejű találkozásával az űrben.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: cyberci XmagicX
összes résztvevő megtekintése

BombTheJazz & A38 bemutatja @ A38, Budapest

Lehetne most azzal jönni, hogy milyen szép, ahogy az afrobeat, a jazz és Sun Ra munkássága megihleti az európai technót, meg a new wave és a fekete zenék elemi részecskéinek ősrobbanás erejű találkozásával az űrben.


 Az is jól hangzik, hogy nahát, Berlinből nőtt ki az új Carl Craig (lásd múlthavi bulinkat), de itt egy dolog fontos igazán: Henrik Schwarz ma a legsúlyosabb, mérföldekkel a legtöbbek előtt járó producer a kontinensen. Nem a technoban, nem a nu jazzben, hanem úgy egyáltalán. Szerintünk legalábbis, ezért is hívtuk el. Ez az ember egy veszedelem, egy hipnotizőr, aki ha egyszer megfog, nem ereszt.
James Brown mondta: soul is the message, funk is the style to deliver it. Schwarz a soult szállítja nekünk, és a stílust is nagyon érti. Legtöbben remixei miatt szertik: ugyanolyan elegánsan preparál ki Coldcut és Tosca darabokat, mint divatos M.A.N.D.Y. trekket, vagy korai Danny Tenaglia zakatolást. Mostanában az Innervisions Orchestra révén is nagy körülötte a hype: a Stevie Wonder 1973-as lemezéről kölcsönzött név alatt az Âme fiúkkal és a re-edit mágus Dixonnal élőben adják elő jazzbe borult zenéiket (tagadhatatlan a rokonság Craig Innerzone Orchestra nevű hasonló projektjével) és az Underworldnek, vagy UNKLE-nak gyártott remixeiket, közben még arra is futja jófejségből, hogy Derrick Cartert bevegyék vokalistának. Fene hitte volna, hogy Berlinből kell egy kis lazaságot importálnunk Pestre, pedig ez lesz.

infók:


2009. március 20., szombat 22h-tól @ A38 Hajó, Budapest (T.: 06 1 464 39 40)

Gyomor:    Henrik Schwarz LIVE / !K7, Innenvisions / Berlin

        Crimson, Suhaid

Clap Café: Ozon, Johnny Drama

Vetítés:     Kiégő Izzók

Belépő:     elővételben: 2500 Ft (www.a38.hu, illetve személyesen a hajón)
        helyszínen 3000 Ft.



Linkek
www.myspace.com/henrikschwarz
http://www.innercityvisions.com/
www.myspace.com/crimsondavid
www.myspace.com/suhaid
www.myspace.com/bennyrosehill
www.myspace.com/ozybrks
   


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó