Pulzar

Partyajánló

Lützenkirchen az A38-on @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. január 24.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Electro, Techno, Minimal
Lützenkirchen az A38-onA müncheni minimál-techno DJ, Tobias Lützenkirchen neve ma már ismerősen cseng jóformán minden igényes klublátogató és zenerajongó fülében.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Tommmy adam miller
összes résztvevő megtekintése

Lützenkirchen az A38-on @ A38, Budapest

A müncheni minimál-techno DJ, Tobias Lützenkirchen neve ma már ismerősen cseng jóformán minden igényes klublátogató és zenerajongó fülében.

A groove-okat és harmóniákat különös eleganciával ötvöző Tobias, aki kubai anyával és német apával büszkélkedhet, olyan szerzeményeket alkot, amelyek nemcsak a minőségük miatt elképesztőek, hanem természetükből fakadóan mindig valami meghökkentőt hoznak Tobias részben underground szellemiségének köszönhetően.
Saját kiadót alapított, a Platform B-t, amellyel többek között olyan hatalmas sikerű lemezeket adott ki, mint a Daily Disco, valamint számos produkció albumát is ő jegyzi producereként, mint amilyenek a LXR, a LK-Pro, az Elektroluxx, a Bully Boys, Mike Litt, a L.Y.T.Z.
vagy az Electronauts.
Tobias Lützenkirchen 2008-ban érte el a csúcsot, mivel immár elmondhatja, hogy ő nem „egy" producer, hanem „a" producer, vagyis az, aki a legelegánsabban ötvözi bátor ötleteit a techno, a progressive, a trance és a house elemeivel a tökéletességig.


Lützenkirchen live (Great Stuff / Platform B - DE) Collins & Behnam live (Yoshitoshi Recordings / Suara) Isu (Lick The Click!) Subotage vs. Tempo! (NVC) Bergi vs. Max Factor (Monkey6)

motorbár:

Danny Darko (Weekandbass) - house set
Tolo +  Falcao (LavaLava)
Svindler (Monkey6)

Visual: Charston


Web:

www.myspace.com/luetzenkirchen
www.myspace.com/collinsbehnam
www.myspace.com/minimalheadz
www.myspace.com/novidracrew
www.myspace.com/themonkeysix
www.a38.hu




Ajánlott lemezek

  • Dj Hell: Bemutatkozik a Gigolo új hangzásvilága az ELEVEN!

    A különc Dj Hell által közismert International Deejay Gigolo kiadó sokunk kedvence, ezért is indíthatták el azt az elektro hangzásvilágot amit a 90-es évek közepén Fischerspooner, David Caretta, Miss Kittin és The Hacker lemezes táskájából hallhattunk először.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó