Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft
22.00-ig a lányoknak ingyenes!

Partyajánló

Moshic @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 27.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Progressive Trance, Progressive House, House
MoshicA karácsonyi ünnepek után, de még a szilveszteri nagy pörgés előtt, ismét hazánkba látogat, a világhírű Izraeli lemezlovas, a hazai közönség nagy kedvence, Moshic.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: bettixxl
összes résztvevő megtekintése

Moshic @ Prestige (ex Privé), Budapest

A karácsonyi ünnepek után, de még a szilveszteri nagy pörgés előtt, ismét hazánkba látogat, a világhírű Izraeli lemezlovas, a hazai közönség nagy kedvence, Moshic.

Emberünk élete nem egy szokványos dj story, hiszen fiatal kamaszként a hadseregben szolgált ahol nap mint nap szembe kellett néznie a halállal. A pusztítás és az időzített bombák közötti élet megtanította őt egy nagyon  fontos dologra: megragadni a pillanatot, és örülni az élet minden percének.

Amikor letelt a szolgálati ideje, elhatározta, hogy életét az elektronikus zenének szenteli. A nagy szerelem a progresszív house iránt ébredt fel benne, ami azért akkoriban még korántsem volt annyira felkapott Izraelben. Mindenütt osztogatta a mixeit, ahol csak tehette, de igazából a kutya se foglalkozott vele, mert túl „sötétnek" tartották a stílusát. Teljesen kiábrándulván New Yorkba ment, a városba, ahol John Digweed és Sasha pörgetett a Twiloban, s az ő sötét muzsikája is végre fogékony fülekre talált...

Azóta meg már mindenki tudja a történet végét, hiszen saját felvételei olyan neves válogatásokra kerültek fel mint a Global Underground, Bedrock vagy éppen a Gatecrasher.

 Az éjszaka folyamán a megfelelő fel és levezetésről olyan nevek gondoskodnak mint Kühl, Collins and Behnam, Sikztah és Moonline!

 

Privé, Budapest

II.ker Tölgyfa u 1.-3.

www.prive.hu

22:00-ig a lányoknak ingyenes

24:00-ig 1500 ft

24:00-től 2000ft

Kapcsolódó cikkek

  • Nu disco az Azuli-tól

    Nem meglepő, hogy a neves elektronikus zenei kiadó, az Azuli, az egyre divatosabb future disco stílusa alatt jelenteti meg legfrissebb válogatását.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó