Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2008. november 28.-ig2 000 Ft

Partyajánló

THE PROXY live, DANGER live @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 29.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Electro, House, Techno
THE PROXY live, DANGER liveA Monkey6 partiszervező különítményétől már megszokhattuk, hogy biztos ízléssel válogat a kortárs elektronikus szcéna legkülönbözőbb és legkurrensebb formációi közül.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

THE PROXY live, DANGER live @ A38, Budapest

A Monkey6 partiszervező különítményétől már megszokhattuk, hogy biztos ízléssel válogat a kortárs elektronikus szcéna legkülönbözőbb és legkurrensebb formációi közül.

Amitől a Monkey6 tevékenysége igzán szép, hogy vigyázó szemeit nem csak Londonra veti, nem csak a műfaj jól bejáratott angolszász képviselőit hozza el Budapestre, hanem a legjobb értelemben vett nemzetközi színtérről szemezget. Az olasz Mowgli, a francia Kavinsky és DJ Feadz után most ismét nem brit - bár természetesen Londonban befutott - parkettzsenik érkeznek: hölgyeim és uraim, kedves partiarcok, van szerencsénk bemutatni Moszkva és Párizs két lefrissebb üdvöskéjét: Proxyt és Dangert. Az est különlegessége, hogy mindkét kitűnőség élő produkcióval jön meghódítani Budapestet.

The Proxy, avagy a "Ruszki Kölyök" egykoron még lelkes breakdance-rajongóként kezde zenei pályafutását, ámár hamar kinőve gyerekbetegségét, gyorsan megtalálta stílusát. Proxy zenéit leginkább elektrorave-nek nevezhetnénk, a csattogós négynegyedek alatt széttekert, recsegős, lukas frigókondenzátorra emlékeztető, de elsöprő erejű groove-ok szólnak, felettük meg jól eltalált hangminták pörgetik a közönséget. Proxy tehetségét jól jellemzi, hogy amikor első többé-kevésbé összerakott számait elküldte Tigának, már másnap szerződést ajánlott neki a Turbo Records. Azóta Proxy kulcsfontosságú klubkedvenc lett Európában, a nyár partijait egyértelműen a Stacey Charles csodálatos vokáljával megtámogatott Dance in the Dark uralta, és pár hete már a következő maxira, a sötét hangulatú Ravenre tombol a moszkvai és londoni ifjúság.

Lassan már tök nyilvánvaló lesz, hogy a franciák Django Rheinhardt után először képesek új és masszív stílusirányzattal hozzájárulni az egyetemes zenetörténethez. A Daft Punk és Bob Sinclair nyomdokain ezernyi formáció és producer vetette bele magát az elektropopba, és ezek egyik legújabb, legfrissebb és legnépszerűbb képviselője Danger.
A francia szintipop visszaállította a nyolcvanas évek rém kínos hangzásainak tekintélyét: B-szériás sci-fi sorozatok főcímzenéi, Jean-Michel Jarre ködgépes-lézeres szintiparkja, Herbie Hancock Rocketja, eurodiszkós basszusalapok - ilyesmik kavarognak Danger flitteres elektropopjában is, keveredve hihetetlenül retrós vonósszólamokkal, Van Halen-es gitárnyűvéssel és masszív breakbeat-alapokkal. A végeredmény mégsem gázos, hanem nagyon cool, laza és franciásan elegáns, mint egy művészien félrecsúsztatott nyakkendő egy méregdrága Dourmeuil-ingen. Danger maszkban előadott A38-as élő szettjének jelentős közreműködője lesz állandó VJ-je, az elismert illusztrátor-grafikus Ease is, aki igazán adekvát látványt produkál a francia művész estjeihez.

2008.11.29. MONKEY6 pres. THE PROXY live, DANGER live

2008. november 29., A38 Hajó – Petőfi híd, Budai hídfő

Belépő: 2000 / 2500 HUF

Infoline: 06304604161

Fellépnek:

THE PROXY live!  (Turbo, RU)
DANGER live!  (Ekler'o'shock, FR)
       +VJ EASE (Play Collective, FR)
Bimbi, Fefe, Rudolf (WifeBeater Rec.)
Bergi & Svindler (Monkey6)

motorbár:

Bal (Bladerunnaz) - house set
Soulrise (Mustbeat)
Metha (NuBeatz)
Max Factor (Monkey6)

Visual: Charston, VJ EASE


Web:

www.a38.hu
www.myspace.com/​useproxy
www.myspace.com/​colorease
www.myspace.com/​2emedanger
www.myspace.com/​themonkeysix
www.myspace.com/​wifebeaterrecords


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó