Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2008-11-28-ig2 000 Ft

Partyajánló

THE PROXY live, DANGER live @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-11-29
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Electro, House, Techno
THE PROXY live, DANGER liveA Monkey6 partiszervező különítményétől már megszokhattuk, hogy biztos ízléssel válogat a kortárs elektronikus szcéna legkülönbözőbb és legkurrensebb formációi közül.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

THE PROXY live, DANGER live @ A38, Budapest

A Monkey6 partiszervező különítményétől már megszokhattuk, hogy biztos ízléssel válogat a kortárs elektronikus szcéna legkülönbözőbb és legkurrensebb formációi közül.

Amitől a Monkey6 tevékenysége igzán szép, hogy vigyázó szemeit nem csak Londonra veti, nem csak a műfaj jól bejáratott angolszász képviselőit hozza el Budapestre, hanem a legjobb értelemben vett nemzetközi színtérről szemezget. Az olasz Mowgli, a francia Kavinsky és DJ Feadz után most ismét nem brit - bár természetesen Londonban befutott - parkettzsenik érkeznek: hölgyeim és uraim, kedves partiarcok, van szerencsénk bemutatni Moszkva és Párizs két lefrissebb üdvöskéjét: Proxyt és Dangert. Az est különlegessége, hogy mindkét kitűnőség élő produkcióval jön meghódítani Budapestet.

The Proxy, avagy a "Ruszki Kölyök" egykoron még lelkes breakdance-rajongóként kezde zenei pályafutását, ámár hamar kinőve gyerekbetegségét, gyorsan megtalálta stílusát. Proxy zenéit leginkább elektrorave-nek nevezhetnénk, a csattogós négynegyedek alatt széttekert, recsegős, lukas frigókondenzátorra emlékeztető, de elsöprő erejű groove-ok szólnak, felettük meg jól eltalált hangminták pörgetik a közönséget. Proxy tehetségét jól jellemzi, hogy amikor első többé-kevésbé összerakott számait elküldte Tigának, már másnap szerződést ajánlott neki a Turbo Records. Azóta Proxy kulcsfontosságú klubkedvenc lett Európában, a nyár partijait egyértelműen a Stacey Charles csodálatos vokáljával megtámogatott Dance in the Dark uralta, és pár hete már a következő maxira, a sötét hangulatú Ravenre tombol a moszkvai és londoni ifjúság.

Lassan már tök nyilvánvaló lesz, hogy a franciák Django Rheinhardt után először képesek új és masszív stílusirányzattal hozzájárulni az egyetemes zenetörténethez. A Daft Punk és Bob Sinclair nyomdokain ezernyi formáció és producer vetette bele magát az elektropopba, és ezek egyik legújabb, legfrissebb és legnépszerűbb képviselője Danger.
A francia szintipop visszaállította a nyolcvanas évek rém kínos hangzásainak tekintélyét: B-szériás sci-fi sorozatok főcímzenéi, Jean-Michel Jarre ködgépes-lézeres szintiparkja, Herbie Hancock Rocketja, eurodiszkós basszusalapok - ilyesmik kavarognak Danger flitteres elektropopjában is, keveredve hihetetlenül retrós vonósszólamokkal, Van Halen-es gitárnyűvéssel és masszív breakbeat-alapokkal. A végeredmény mégsem gázos, hanem nagyon cool, laza és franciásan elegáns, mint egy művészien félrecsúsztatott nyakkendő egy méregdrága Dourmeuil-ingen. Danger maszkban előadott A38-as élő szettjének jelentős közreműködője lesz állandó VJ-je, az elismert illusztrátor-grafikus Ease is, aki igazán adekvát látványt produkál a francia művész estjeihez.

2008.11.29. MONKEY6 pres. THE PROXY live, DANGER live

2008. november 29., A38 Hajó – Petőfi híd, Budai hídfő

Belépő: 2000 / 2500 HUF

Infoline: 06304604161

Fellépnek:

THE PROXY live!  (Turbo, RU)
DANGER live!  (Ekler'o'shock, FR)
       +VJ EASE (Play Collective, FR)
Bimbi, Fefe, Rudolf (WifeBeater Rec.)
Bergi & Svindler (Monkey6)

motorbár:

Bal (Bladerunnaz) - house set
Soulrise (Mustbeat)
Metha (NuBeatz)
Max Factor (Monkey6)

Visual: Charston, VJ EASE


Web:

www.a38.hu
www.myspace.com/​useproxy
www.myspace.com/​colorease
www.myspace.com/​2emedanger
www.myspace.com/​themonkeysix
www.myspace.com/​wifebeaterrecords


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó