Pulzar

Belépő
Mindenkinek600 Ft

Partyajánló

MONKEY6 MADNESS with DJ ECLECTIC @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. június 14.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Breakbeat, Electro
MONKEY6 MADNESS with DJ ECLECTICDJ Eclectic szkreccselni és mixelni Svájcban kezdett 1999-ben. Anno két hip hop mixtape-je jelent meg DJ Splinter néven. Egy évvel később többedmagával megalapította a 'Round Table Knights' csapatot, innentől kezdve Európa számtalan partiján léptek fel együtt.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

MONKEY6 MADNESS with DJ ECLECTIC @ Corvintető, Budapest

DJ Eclectic szkreccselni és mixelni Svájcban kezdett 1999-ben. Anno két hip hop mixtape-je jelent meg DJ Splinter néven. Egy évvel később többedmagával megalapította a 'Round Table Knights' csapatot, innentől kezdve Európa számtalan partiján léptek fel együtt.

2004-ben a Round Table Knights megjelentette első mix lemezét „Only for the Money and the Fame" címmel, ezt követte egy évvel később a második „It's Funny How Money Changes The Situation". Ez a lemez - ahogyan a 7"-os remixlemezük is - megtalálható a híresebb lemezboltokban Berlinben, Bécsben és Londonban is. 2006-ban DJ Eclectic producerként dolgozott 6er Gascho és Kutti MC svájci hip-hop előadókkal és ugyanebben az évben jelentette meg az év B-more slágerét a „Baltimore Clock Rock"-ot, melyet a Discobelle, a Fluokids, AnnieMac (a BBC Radio 1 műsorvezetője) és még sokan mások ia játszották. Ez a szám az első RTK tizenkettesen jelent meg a „Murda Boy" kiadónál. 2007-ben a lovagok végigturnézták Európát, felléptek Barcelonaban a Sónar fesztiválon, Budapesten, Londonban és Németországban is. 2006-tól DJ Eclectic Londonban él, ott djzik és alkotja zenéit. A legújabb pletykák szerint egy új hip-hop/electro projektbe vágott bele Tesor-ral a tehetséges énekes/repper/producerrel. Június tizennegyedikén DJ Eclectic-et a MONKEY6 csapata látja vendégül egy jó kis nyári őrületre a Corvintetőn.


MONKEY6 MADNESS with DJ ECLECTIC // Round Table Knights
2008. június 14.
Corvintető - VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház
Belépő: 600 HUF
Infoline: 06304604161

DJ ECLECTIC (UK)
Popbitch (Kollektiva)
Bergi (monkey6)
Svindler (monkey6)

Web:

http:/​/​www.myspace.com/​themonkeysix
http:/​/​www.myspace.com/​djeclectic
http:/​/​www.myspace.com/​kollektiva
http:/​/​www.corvinteto.com

E-flyer:

http:/​/​monkeysix.hu/​flyer/​djeclectic_front.jpg
http:/​/​monkeysix.hu/​flyer/​djeclectic_back.jpg

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó