Pulzar

Művész

DJ Eclectic

DJ Eclectic

DJ Eclectic szkreccselni és mixelni Svájcban kezdett 1999-ben. Anno két hip hop mixtape-je jelent meg DJ Splinter néven. Egy évvel később többedmagával megalapította a 'Round Table Knights' csapatot, innentől
kezdve Európa számtalan partiján léptek fel együtt.

2004-ben a Round Table Knights megjelentette első mix lemezét "Only for the Money and the Fame" címmel, ezt követte egy évvel később a második "It's Funny How Money Changes The Situation". Ez a lemez - ahogyan a 7"-os remixlemezük is - megtalálható a híresebb lemezboltokban Berlinben, Bécsben és Londonban is. 2006-ban DJ Eclectic producerként dolgozott 6er Gascho és Kutti MC svájci hip-hop előadókkal és ugyanebben az évben jelentette meg az év B-more slágerét a "Baltimore Clock Rock"-ot, melyet a Discobelle, a Fluokids, AnnieMac (a BBC Radio 1
műsorvezetője) és még sokan mások ia játszották. Ez a szám az első RTK tizenkettesen jelent meg a "Murda Boy" kiadónál. 2007-ben a lovagok végigturnézták Európát, felléptek Barcelonaban a Sónar fesztiválon, Budapesten, Londonban és Németországban is. 2006-tól DJ Eclectic Londonban él, ott djzik és alkotja zenéit. A legújabb pletykák szerint egy új hip-hop/electro projektbe vágott bele Tesor-ral a tehetséges énekes/repper/producerrel.

Archív partyajánlók

 • [2009-08-07] SIX AND CLICK
  @ A38, Budapest

  A Monkey6 és a Lick the Click! partiszervező különítményei idén úgy döntöttek hogy erőiket egyesítve megpróbálják elsüllyeszteni a pesti nyár egyik legsikeresebb szórakozóhelyét az A38 hajót.
 • [2008-06-14] MONKEY6 MADNESS with DJ ECLECTIC
  @ Corvintető, Budapest

  DJ Eclectic szkreccselni és mixelni Svájcban kezdett 1999-ben. Anno két hip hop mixtape-je jelent meg DJ Splinter néven. Egy évvel később többedmagával megalapította a 'Round Table Knights' csapatot, innentől kezdve Európa számtalan partiján léptek fel együtt.

Zenei stílusok

 • Hip-hop

 • Electro

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó