Pulzar

A régi sikerek nyomában: visszatér a The Prodigy

2009 márciusában jelenik meg az ötödik The Prodigy album, az Invaders Must Die.

A srácok áprilisban körbeutazzák Angliát, hogy bemutassák az új lemezt, ami elég távoli időpontnak tűnhet, de a 2008-as bemelegítő koncertjükre egy óra alatt eladták az összes jegyet. Ennek tudatában aligha szeretnéd az utolsó pillanatra halasztani a jegyvásárlást. Extraként pedig a rapper, Dizzee Rascal is ott lesz mindegyik fellépésen!

A The Prodigy azon kevés bandák egyikének számít, amelynek a világon szinte bárhol van vonzereje- úgy olvasztották egybe a rockot és keményebb dance-t, ahogy senki más előttük.

Dizzee Rascal bevonása a turnéba egy nagyon okos húzásnak tűnik; Dizzee hatalmas népszerűsége nem történt volna meg, ha nincs a The Prodigy nagyjából 10 évvel ezelőtt; az ő hip-hop/grime stílusa, a táncával fűszerezve és a The Prodigy ”őrjöngése” együtt nagyon tetszett Maximnak és Liamnak. Csak nézd meg a Diesel Power-t, vagy a Poison-t- azokat a fiatal Dizzee –vel csinálták.

Nagyon reméljük, hogy ez az album lesz az igazi visszatérése a The Prodigy-nek, a nagyon lehangoló Always Outnumbered, Never Outgunned című produkciójuk után. Gyakorlatilag az 1997-es Fat Of The Land óta nem volt használható albumuk. Információink szerint ezen a korongon együtt dolgozott ismét Liam, Keith és Maxim- a Fat Of The Land óta először…   


A The Prodigy áprilisi turnéjának helyszínei

Április 5. – Cardiff, Nemzetközi Aréna
Április 6 – Newcastle, Metro Rádió Aréna
Április 7 – Glasgow, SECC
Április 9 – Birmingham, NIA
Április 10 – Manchester, MEN Aréna
Április 11 – Nottingham, Trent FM Aréna
Április 13 – Sheffield Aréna
Április 14 - Brighton Centre
Április 16 – London, Wembley Aréna
Április 17 – London, Wembley Aréna

 

Archív partyajánlók

Még több friss

 • TÖBB MINT TÍZEZREN FESZTIVÁLOZHATTAK INGYENESEN IDÉN NYÁRON

  A 2023-as év kedvezőtlen gazdasági hatásai jócskán kihatottak a magyarok költési szokásaira is, 96 százalékuk már év elején tervezett bevezetni valamilyen költségkímélő intézkedést, a legtöbben a szórakozásra, kikapcsolódási szántak kevesebb pénzt.
 • Hotelbuli 3.0 - Telekom Electronic Beats

  Hotelbuli 3.0 - Lakatlan balatoni szállodába viszi az év egyik legkülönlegesebb partyját a Telekom Electronic Beats A sci-fibe illő, brutalista Kék-tó Hotelt tölti meg élettel július 15-én a Telekomosok Fesztiváljának következő állomásán.
 • Dzsúdló, Follow The Flow, Necc Party és Techno Beach Festival is lesz hétvégén a Plázson

  Már csütörtöktől beindul a buli a Balaton homokos tengerpartján, hétvégén pedig igazi sztárparádé várható a Plázson. Dzsúdló, a Follow The Flow, az Analog Balaton, Metzker Viktória, Bárány Attila és Nigel Stately csak néhány név a hétvége fellépői közül, míg a Techno Beach Festival külföldi sztárokkal is kecsegtet. Július 7. és 9. között is irány a Plázs!
 • Heineken Balaton Sound: négy nap megállíthatatlan pörgés

  Hatalmas sztárokkal, hajnalba nyúló partykkal, megújult látványvilággal, az elektronikus zenei műfajok változatosságával, pazar vízparti helyszínekkel és különleges VIP élményekkel indul a Heineken Balaton Sound, melynek névadó szponzora 10 év után ismét a holland sörmárka.
 • Ákos, Azahriah és a nyár első Boat Partyja a Plázson

  Igazán izgalmas hétvége következik a siófoki Plázson. Június 16-án, pénteken Ákos lép fel a Nagyszínpadon, a kikötőben vízre száll a nyár első Bahart x Plázs Boat Party hajója, a fedélzeten olyan előadókkal, mint Sikztah, Tamás Szabó és Fury. Másnap Azahriah veszi be a Nagyszínpadot, akinek a koncertjére már hónapokkal ezelőtt elkelt az összes jegy. Természetesen mindkét nap hajnalig tart majd az after, több helyszínen is.
 • Új ingyenes fesztivál startol - a Magyar Telekom szervezi

  A Telekomosok Fesztiválja néven egy különleges élménysorozatot indít a Magyar Telekom, amely június 1. és augusztus 20. között várja az érdeklődőket. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további 2 vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre. A vállalat célja, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa az emberek számára, hogy élménydús nyaruk legyen.
 • Cercle invites Folamour

  A nem hétköznapi helyszínekre szervezett eseményeiről már jól ismert Cercle július elején Svájcba látogat.
 • Beton.Hofi hétvégén beveszi a Plázst

  Beindult az igazi nyár a siófoki Plázson, a fantasztikus nyitóhétvége után a Balaton buliközpontja egész nyáron jobbnál-jobb koncertekkel és bulikkal vár mindenkit. Ezen a hétvégén - június 3-án - Beton.Hofi és Pogány Induló veszi majd be a nagyszínpadot, akik mindketten most debütálnak a Plázson.
 • Újra dübörög a nyár a siófoki Plázson

  A pünkösdi hosszú hétvégén végre kezdetét veszi a „balatoni nyár". A siófoki Plázson ezt méltó módon, egy három napos bulisorozattal ünnepelhetjük meg. A nyitóhétvégén fellép ByeAlex és a Slepp, a szombati Grand Opening party sztárfellépője a Valmar lesz, míg éjjel több helyszínen, a legjobb haza dj-k váltják majd egymást, vasárnap pedig Szezonnyitó Fergeteg party Dj Dominique-kal, Republic nagykoncerttel és a Kozmix-szal.
 • Дeva és az Analog Balaton különleges videóban mutatja be, hogyan lesz élő az elektronikus zene

  Május 25-én két igazi friss elektronikus zenei produkció veszi be a Budapest Park színpadát. Ennek apropóján készült egy kétrészes videó, aminek célja, hogy eloszlassa az elektronikus zenészek körül kialakult tévhiteket, és bemutassa azt, hogy nem kizárólag hangszerekkel lehet élőben zenélni. A kisfilmek és a koncert a Mastercard támogatásával valósul meg.
 • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

  Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó