Pulzar

Partyajánló

FreQ Nasty @ Mokka Cuka

Dátum 2008-05-23
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
FreQ NastyFreq Nasty a breakbeat kezdete óta boldogít minket mókás hajkoronájával, és ütemeivel. Pályafutása a 90-es évek végén, az akkor még undergroundnak számító Botchit & Scarper kiadónál indult, majd szépen lassan a Fatboy Slim-et is csapatában tudó SKINT, és Adam Freeland Marine Parade labele is kivetette rá a hálóját.Mokka Cuka

FreQ Nasty @ Mokka Cuka

Freq Nasty a breakbeat kezdete óta boldogít minket mókás hajkoronájával, és ütemeivel. Pályafutása a 90-es évek végén, az akkor még undergroundnak számító Botchit & Scarper kiadónál indult, majd szépen lassan a Fatboy Slim-et is csapatában tudó SKINT, és Adam Freeland Marine Parade labele is kivetette rá a hálóját.

 A 2003-ban megjelenő "Bring Me the Head of Freq Nasty" albuma a stílusok közötti határokat feszegető, reggae elemekkel megspékelt talp alá való breakbeat tökéletes egyvelege. A felezett ütemek felé irányuló szeretetét már Kelis Milkshake átiratában érezhettük, és mára a ganjafüstös breakbeat mellett teljesen magával ragadta a dubstep láz. Legújabb szerzeménye, a Bassnectar-al közös "Viva Tibet" ingyenesen letölthető a világhálóról, ezzel probálva felhívni a figyelmet a keleten zajló eseményekre.

2008. május 23., péntek

Mokka Cuka (Hajógyári sziget, Május 9 Park)

A belépés ingyenes!


line up

FreQ Nasty (Skint - UK)

Palotai

TB Gon

Erká

 

www.mokkacuka.com

www.freqnasty.com
 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó