Pulzar

Partyajánló

FreQ Nasty @ Mokka Cuka

Fellépők
FreQ NastyFreq Nasty a breakbeat kezdete óta boldogít minket mókás hajkoronájával, és ütemeivel. Pályafutása a 90-es évek végén, az akkor még undergroundnak számító Botchit & Scarper kiadónál indult, majd szépen lassan a Fatboy Slim-et is csapatában tudó SKINT, és Adam Freeland Marine Parade labele is kivetette rá a hálóját.Mokka Cuka

FreQ Nasty @ Mokka Cuka

Freq Nasty a breakbeat kezdete óta boldogít minket mókás hajkoronájával, és ütemeivel. Pályafutása a 90-es évek végén, az akkor még undergroundnak számító Botchit & Scarper kiadónál indult, majd szépen lassan a Fatboy Slim-et is csapatában tudó SKINT, és Adam Freeland Marine Parade labele is kivetette rá a hálóját.

 A 2003-ban megjelenő "Bring Me the Head of Freq Nasty" albuma a stílusok közötti határokat feszegető, reggae elemekkel megspékelt talp alá való breakbeat tökéletes egyvelege. A felezett ütemek felé irányuló szeretetét már Kelis Milkshake átiratában érezhettük, és mára a ganjafüstös breakbeat mellett teljesen magával ragadta a dubstep láz. Legújabb szerzeménye, a Bassnectar-al közös "Viva Tibet" ingyenesen letölthető a világhálóról, ezzel probálva felhívni a figyelmet a keleten zajló eseményekre.

2008. május 23., péntek

Mokka Cuka (Hajógyári sziget, Május 9 Park)

A belépés ingyenes!


line up

FreQ Nasty (Skint - UK)

Palotai

TB Gon

Erká

 

www.mokkacuka.com

www.freqnasty.com
 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Nappali partik a balatonfenyvesi Miami Disco-ban!

  Balatonfenyves régi-új klubja, a Miami Disco most új kezdeményezéssel lepi meg a táncolni szerető, igényes zenét kedvelő közönséget: beindulnak a nappali partik!
 • Numark & Globalparty Mix Championship 2010

  Szerintünk egy jó DJ ismérve a pontos keverési technika, a minőségi szelekció, az egyedi stílus, és természetesen a közönséggel való állandó kontaktus.
 • Új klub nyílik Ibiza szigetén!

  Ha azok közé a szerencsés fazonok közé tartozol, akik éppen Ibiza felé tartanak, akkor nem lenne szabad elhalasztanod az ibizai BoHo klub megnyitóját San Antonioban.
 • Mennyek Kapui frissítve!

  Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.
 • Megnyitott a Rio!

  Szenzációs sikerrel, óriási érdeklődés mellett, teljes telt ház a Rio nyitó Hétvége mindkét napján!
 • Gabriel Miller az élre tör

  A héten beindult a gépezet, 3 különböző kiadónál Gabriel Miller 5 zenéje jelent meg. Előszőr a szlovén Sound Evolution Records adta ki az El Progreso ep-t, amely az El Progreso és a Bahia Negra eredeti verziója mellett tartalmazza Rydel & Coltfreak remixét is.
 • Experience Digital Records

  Tisztelt partyarcok, djk és elektronikus zene kedvelők! Van szerencsénk bemutatni nektek Magyarország legújabb techno labeljét, amelynek célja, hogy tehetséges, elsősorban magyar djk és producerek munkáit jelentesse meg digitális formában.
 • Irány Észak!

  Közel kilencszáz előadó jelentkezett az idén a Delta Fest nagyrendezvényeire, a Hegyalja és a BalaTONE fesztiválokra, ami a tavalyi érdeklődés közel kétszeresét jelenti. Ezzel párhuzamosan a felkért előadókkal is folynak az egyeztetések. A már végleges Hegyalja-fellépők: Banco De Gaia, Sepultura, Pendulum, Noisia, Deladap, Bloodhound Gang és Elite Force. Zánka sztárjai pedig nem mások, mint az Asian Dub Foundation, a Dog Eat Dog, Dillinja és Freq Nasty, de más előadókkal is folynak az előrehaladott tárgyalások. A hazai előadók közül Tokajban 9 színpadon mintegy 170, míg Zánkán 5 helyszínen 100 előadó játszik.
 • The Video Nasty Experience

  Alig ért véget a világkörüli dj turné, ami érintette amerikát, ázsiát, európát, ausztráliát és persze angliát, máris újabb nagy dobás van készülőben Freq Nasty házatáján...

Ajánlott rádiók a partyhoz

Ajánlott lemezek

 • Freq Nasty - Fabriclive 42

  Freq Nasty mixeli a Fabriclive soron következő darabját. A széria negyvenkettedik epizódjában a világhírű breakbeat rasztafári az elektronikus zene legizgalmasabb stílusaiból szelektál, de a múltját sem tagadja meg.

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó