Pulzar

Cikk

Gabriel Miller az élre tör

Létrehozva 2007. augusztus 22.
Stílus Tribal, Techno
    0.00

Gabriel Miller az élre tör

A héten beindult a gépezet, 3 különböző kiadónál Gabriel Miller 5 zenéje jelent meg. Előszőr a szlovén Sound Evolution Records adta ki az El Progreso ep-t, amely az El Progreso és a Bahia Negra eredeti verziója mellett tartalmazza Rydel & Coltfreak remixét is.

A zenék meghallgathatóak és megvehetőek a junodownload a trackitdown és az audiojelly portálokon. Ezután a magyar experience digital records gondozásában látott napvilágot Deeroy és Gabriel Miller közös zenéje a Half Second, amely az Experience tracks vol 2. lemezen jelent meg digitálisan és a junodownload oldalon megvehető. A tribal-techno megjelenések után az amerikai Electrogroove Recordsnál jött ki Gabriel első trance megjelenése a Game Theory Ep, amely a címadó dal mellett tartalmaz mégegyet, My Eyes Never Lie címmel. Az Ep a Beatporton vehető meg. Az elkövetkezendő hónapokban több, mint 20 Gabriel Miller zene és remix fog megjelenni különböző kiadóknál, és természetesen az új munkák és egy videóklip is folyamatban van.

A megjelenések és Gabriel szülinapja alkalmából Szeptember 28.-án, pénteken kerül majd megrendezésre egy Album Release party, amelyről hamarosan bővebb információt is találhattok a különböző zenei portálokon.

Bővebb info:

www.gabrielmiller.org

www.myspace.com/​djgabrielmiller

Archív partyajánlók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó