Pulzar

Partyajánló

Sound of Cream with Re-Ward @ Tabu, Budapest

Fellépők
Sound of Cream with Re-WardA "Sound of Cream" parti harmadszor is megmutatta, hogy van helye a hazai klubéletben! Ismét egy nemzetközi sztár DJ és még több jó arc vett részt az április 18-i rendezvényen. Leon Bolier (NL) és a két rezident Tebron és Antoos megint óriásit játszottak. Aki ott volt ismét megtapasztalta, hogy érdemes eljönni minden "Sound of Cream" partikra, mert a hangulat garantált!Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Sound of Cream with Re-Ward @ Tabu, Budapest

A "Sound of Cream" parti harmadszor is megmutatta, hogy van helye a hazai klubéletben! Ismét egy nemzetközi sztár DJ és még több jó arc vett részt az április 18-i rendezvényen. Leon Bolier (NL) és a két rezident Tebron és Antoos megint óriásit játszottak. Aki ott volt ismét megtapasztalta, hogy érdemes eljönni minden "Sound of Cream" partikra, mert a hangulat garantált!

Képek a rendezvényről:

Partyphoto, Programmagazin, Pulzar.

Következő nemzetközi vendégünk fiatal kora ellenére igen nagy elismerésben részesült olyan nevektől, mint pl. Armin van Buuren, Tiesto, Ferry Corsten, stb... Szinte az összes nagy DJ játsza felvételeit világszerte. Wardt munkája eddig töretlen, és rendkívül gyors fejlődésre képes, ha így folytatja az elsők között lesz, aki Tiesto nyomdokaiba lép...

Wardt van der Harst 1988 karácsonyán született. Fiatalként a mai trance legendák közül, Tiesto ihlette meg leginkább. Tizenkét éves volt, mikor a ‘Tiesto - Flight 643’-at meghallgatta, és ez a pillanat volt az, hogy elhatározta, pénzt fog spórolni DJ felszerelésére. Később zeneszerkesztő programokat vásárolt, hogy zenét tudjon készíteni ebben a stílusban. Mint a legtöbb producer, ő is régebbi programokkal kezdte, majd áttért a Fruityloops-ra, és most már a Reason-t használja, és ez a legfontosabb eszköze, amivel elkészítheti saját zenéjét.

16 évesen volt az első megjelenése, de karrierje óriási fordulóponthoz érkezett, mikor ‘Ensure/Exposé’-ja a Black Hole Recordings-nál megjelent… Ekkor már tudta, hogy jó úton halad, főleg, mikor második lemeze Sander van Doorn saját kiadójánál, a Doorn Records-nál megjelent, ami a Spinnin Records alkiadója.

De ez még mindig nem minden, mert újabb felvételei az Armada kiadásában jelentek meg egy másik formáció “W&W – Dome” név alatt, amit a ‘W&W – Mustang’ követett. Majd az újabb lemezét ‘Guess What’ címmel ismét a Black Hole jelentette meg.

Most pedig a dolgok remix része: Kisebb projektjei után, felkérték, hogy a Progression új számához, a "Different Day Different Light"-hoz készítsen remixet a Black Hole Recordings-nál. Szintén Re-Ward csinálta Sander van Doorn legutóbbi számához, a "The Bass’-hoz a remixet, és szintén az ő remixeként jelenik meg a "4 Strings - Take me away" száma a Spinnin kiadónál!

Re-Ward előtt fényes jövő áll, mindegyik megjelenéséhez jelentős támogatást kap Tiësto-tól, Armin van Buuren-től, Paul van Dyk-tól, Above & Beyond-tól, Markus Schulz-tól, Rank 1-tól, Eddie Halliwell-től, Sander van Doorn-tól, Cosmic Gate-től, és ez csak néhány név a sok közül!

Gyere el 2008.05.16-án Budapest egyik legszebb és leghangulatosabb szórakozóhelyére, a Tabu Lounge Music Club-ba a Mammut II 4. emeletére, ahol RE-WARD (NL) első Magyarországi fellépésére kerül sor természetesen a “Sound of Cream” party keretein belül!

 

A partin az első 400 vendég most is ajándék “Sound of Cream” mix CD-t kap RE_WARD, és a két rezident TEBRON és ANTOOS mixelésében!

 

http://www.re-wardmusic.com

http://www.myspace.com/rewardmusic

"Sound of Cream" with RE-WARD (NL) @ Tabulounge, Budapest 2008.05.16. Péntek

Re-Ward Promo Mix: http:/​/​www.djtebron.com/​re-ward/​Re-Ward ... mo-Mix.mp3


Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Avicii nyitja a Heineken Balaton Soundot

    Björk után további tíz világsztár részvételét jelentették be a Heineken Balaton Sound szervezői. A névsor nemcsak rendkívül illusztris, de igazán sokrétű is. Ma már biztosra vehető, hogy a legjobban várt sztárok közül Zamárdiba érkezik júliusban többek között Avicii, az Example, a Gossip, Steve Angello és Carl Cox is.
  • Elképesztő nevek, nyit a Space!

    A kellemes meleg mellett egy újdonságot is tapasztalhatnak az ibizai Space klubba látogatók május 31-én! Hiszen aznap déltől, a klub 7 terme 1930-as cirkuszi témában fog megjelenni!
  • Mennyek Kapui frissítve!

    Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.
  • Steve Angello vs. Paris Hilton: 2. menet

    Kicsi a világ, tudjuk, de azért mindig rácsodálkozunk a hihetetlen és olykor ironikus találkozásokra.
  • Steve Angello vallomása Paris Hiltonnak

    Steve Angello csak mosolyog a múlt pénteki, nyilvános összetűzésén Paris Hiltonnal.
  • Christian Smith újra a Tronic-on bábáskodik

    Christian Smith, a Tronic kiadó feje a napokban adta hírül, hogy márciustól új kiadványokkal lepi meg a techno és a house fanatikusait.

Ajánlott lemezek

  • Ninja Tune XX

    Húszéves évfordulójára több különleges kiadvánnyal is készül a Ninja Tune, jó hír, hogy ezek mind beszerezhetőek lesznek nálunk!
  • Summadayze 2010 CD – mixed by Shapeshifters

    Egy napos szilveszteri napon 1999-ben útban hazafelé, néhány ezer elszánt ember gyült össze a melbourne-i Sidney Myer Music Bowl-ban, hogy megünnepeljék egy új év kezdetét és a kezdetét annak a hamarosan világhíressé vált eseménynek a kezdetét, melyet Summadayze-nek hívtak.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó