Pulzar

MONKEY6 meets ED BANGER @ A38, Budapest

Line Up:

DJ Feadz,
Kavinsky,
We Plants Are Happy Plants live!,
Tmx, Fullstereo, Popbitch
Svindler & Bergi

2008.05.01. MONKEY6 meets ED BANGER [ dj Feadz + Kavinsky ] @A38

lineup:

DJ Feadz (Ed Banger, FR)
Kavinsky (Record Makers, FR)
We Plants Are Happy Plants live!
Tmx, Fullstereo, Popbitch (Kollektiva)
Svindler & Bergi (Monkey6)

dátum: 2008.05.01.
helyszín: A38 hajó - Petőfi híd, Budai hídfő
belépő: 2500 / 3000 / 3500 HUF
infoline: 06304604161

www.a38.hu
www.myspace.com/​themonkeysix
www.myspace.com/​kollektiva
www.myspace.com/​wplnts
www.myspace.com/​edbangerrecords
www.myspace.com/​feadz
www.myspace.com/​kavinsky

bio:

Monkey6 meets Ed Banger:
Feadz (Ed Banger, FR)
Kavinsky (Record Makers, FR)

Néhány évvel ezelőtt nagyon kevesen jósolták volna meg, hogy Berlinen kívül van még város az angolszász elektronikus tánczenei színtéren, ahonnan érdekes, izgalmas és valósággal forradalmi dolgok indulhatnak el. A franciákról meg végképp nem feltételeztük volna, hogy egy-egy kósza Laurent Garnier-n vagy a romokban heverő Daft Punkon kívül bármi érvényeset képesek produkálni. Aztán egyszer csak megjelent egy kis kiadó, hülye névvel (Ed Banger), és valósággal felrobbantotta a táncparketteket. A Justice, SebastiAn, DJ Mehdi, Uffie és a labelhez nem tartozó, de azzal laza kapcsolatban álló barátok a kiadófőnök Pedro Winter (Busy P) vezérletével új értelmet adtak a retrónak. Klasszikus diszkóeffektek, a kilencvenes évek elejének rave-hangzása, analóg szintik - szinte már csak a (szerencsére végleg elfelejtett) hatszögletű dobszintik hiányoznak. Mindehhez gyönyörű, kézzel rajzolt, neonszínű, nagyon cool lemezborítók, hihetetlenül egységes és aprólékosan kidolgozott látványvilág - az Ed Banger sztárjai nem csak ügyesek, de nagyon okosak is.

Az est egyik sztárja DJ Feadz , aki - noha első EP-jét csak mostanában préselik és csomagolják ízléses gyorséttermi dobozokba - már régi motoros. Első megjelenései az Ellen Allien vezette BPitch Control kiadóhoz kötődnek, az pedig mindenki számára világos, hogy ő csinált Uffie-ból mega-gigasztárt. Az ifjú elektrodíva első slágerei az Ő produceri gondosságát dicsérik.

Másik vendégünk Kavinsky mester, aki tavaly a Trafóban az év egyik legjobb buliját celebrálta. Ő a saját maga által gyártott legenda alapján egy 1986-ban Ferrari Testarossájával szakadékba zuhanó, majd autójával együtt feltámadó elektrószellem komplett mitológiáját építette maga köré. Első lemezét saját bevallása szerint egyetlen Yamaha DX7-essel (a nyolcvanas évek kultikus hangszerével, melyért egyaránt bolondult Dieter Bohlen és Herbie Hancock) készítette el. Nem véletlen hogy a Daft Punk nagy tavalyi visszatérő turnéján, az Alive 2007-en Ő melegítette be a közönséget.

A Monkey6 buliján egy igazán kortárs és előremutató kiadó vendégeskedik tehát, mindent elsöprő klubhimnuszoktól finom csemegékig várható mindaz, amit ez a finom ízléssel vezetett label a világnak adott eddig.

flyer:

http:/​/​www.beat.hu/​fresher/​feadz/​feadz_a.jpg
http:/​/​www.beat.hu/​fresher/​feadz/​feadz_b.jpg

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó