Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

5 éves az A38 @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. április 30.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Electronica, Jazz, Nu Jazz
5 éves az A38A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

5 éves az A38 @ A38, Budapest

03.CS.21h

Parov Stelar & Band (A), Singas Project, DJ Parov Stelar

2500/3000

DZSESSZ, ELEKTRONIKA

Parov Stelar, azaz Marcus Füreder többéves kitartó lemezlovaglás után 2004-ben hozta létre saját önálló kiadóját, az Etage Noirt, és készítette el első albumát, amely azonnal hatalmas sikert aratott. A bécsi elektronikuszenei hagyományokat követve szépséges dzsessz-hangzások ötvöződnek füstös funkokkal és dubokkal, pörgős, vérpezsdítő groove-okkal. Igazi, hallgatóbarát és táncos nu-jazzről van szó - Parov Stelar azok közé tartozik, akik visszaviszik a dzsesszt a táncparkettre. Nem csoda hát, hogy a linzi fiatalember szinte pillanatok alatt klubkendvenc lett, és élő koncertjei is élményszámba mennek. Parov Stelar kitűnő kompozíciói az elektronikuszenei válogatáslemezek nagy kedvencei lettek, immár több tucatnyi kompiláción hallhatók szerzeményei, köztük a tekintélyes Hotel Costes vagy a Buddha Bar-albumokon is.


30.SZE.20H

5 éves az A38 - születésnapi parti és terasznyitó: Madita (A) live, Dzihan & Kamien (A) DJ-szett, Dj Infragandhi

INGYENES

ELEKTRONIKA, DZSESSZ

Ki gondolná, hogy idén április 30-án immár ötéves az A38 Hajó? Pedig így van, és a remek alkalomból kitűnő bécsi lounge-downtempo-csajpop-bulira kerül sor dZihan és Kamien irányításával, a tetőteraszon pedig Barabás Lőrinc és barátai. A belépés díjtalan, de a koncertterembe való bejutáshoz előzetes helyfoglalás szükséges! A teraszok korlátozásmentesen látogathatók. A programot az Osztrák Kulturfórum támogatja.

Vlado dZihan és Mario Kamien a mára második hullámához érkezett bécsi downtempo-iskola legjobbjai közé tartoznak: első lemezük, a Freaks & Icons azonnal a nu-jazz élvonalába emelte őket.

Zenei világuk legfontosabb jellemzői: laza, szvinges, helyenként funkos, táncolható ritmusok, az elektronikus és akusztikus hangszerek erőteljes keverése, világzenei – különösen közel-keleti – zenei hatások beépítése.

A bájos énekesnő, Madita társszerzője és producere Vlado dZihan downtempo-varázsló, így kettejük együttműködésének eredménye egy olyan sodró zenei világ, amelyben ott egy csipetnyi elektró, némi nyolcvanas évekbe kacsintó new wave, hangulatos szvingek és nagyvonalú fúvósok, na és persze a fő motívum, a hangsúlyozott nőiség. A filigrán énekesnő valósággal fürdik a díva-szerepben és varázslatos színpadi egyénisége hamar magával ragad mindenkit.

A saját bevallása szerint mindenevő Infragandhi pakolja majd kitűnően koreografált szettjeit, melyekben világzenétől dzsesszig, funktól hiphopig minden csemegét megtalálhatunk.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó