Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
VIP5 000 Ft
Elővételben 2008. április 17.-ig2 000 Ft
Elővételben 2008. április 26.-ig2 500 Ft
első 100 db a Subvibe-ban 1500 HUF!

Partyajánló

Therapy Sessions @ Events Hall, Budapest

Fellépők
Therapy SessionsA Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól. A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete humor iránti rajongását a drum and bass-szel és ezt ne csak lemezeken tegye, hanem a saját maguk által szervezett bulikon is.Events Hall, Budapest, Hajógyári Sziget
Az esemény résztvevői:
7 vendég igazolt vissza, például: szilcs. Joint EagleStorm cloie szami~ Twiggi peestheee
összes résztvevő megtekintése

Therapy Sessions @ Events Hall, Budapest

A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól. A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete humor iránti rajongását a drum and bass-szel és ezt ne csak lemezeken tegye, hanem a saját maguk által szervezett bulikon is.

A Therapy Sessions a fő hangzását a darkstep adja, ami a drum and bass extrém és kompromisszummentes megnyilvánulása, amelyre nagyon találóan itthon a mészárbéz jelzőt aggatták. Az a fajta zene, amelyre nagymértékben hatott az industrial irányzat, a kemény techno és az extrém metál, és más embert próbáló hangzások. Széttorzított hangok, emberi és földöntúli sikolyok, vijjogás, ütvefúróként kalapáló dobokkal megtámogatva.

A házaspár egyesítette erőit a stílus másik alapítóatyjával, Technical Itch-csel, és összehozták a Freak, Obscene, Technical Freaks kiadókat, amelyek mellett tovább működött a Tech Itch és a Penetration is. A hármas maga köré gyűjtötte a hasonlóképp eszement zenéket készítő producereket a világ minden tájáról. Így csatlakozott a szektához az amerikai Evol Intent és SPL, a legendás német Panacea és a Current Value, az ukrán/holland csodagyerek Limewax, a britek közül Audio, B-Key, a Vicious Circle vagy nemrégiben a jelenleg Észtországban tanyázó Raiden vezette Offkey Recordings legénysége, köztük Temper D, a Prode és Propaganda.

Az extrém zene extravagáns partikat kívánt, így hát Robynék kissé újragondolták a bulizás fogalmát saját, kissé kattant látásmódjuk szerint. Díszletekkel, pirotechnikával és más látványelemekkel idézték meg a sötét oldal szellemét, és ez olyannyira bejött, hogy az ős, londoni Therapy-partikra külföldről is szép számmal érkeztek a darkstep katonák. Az érdeklődés olyannyira felerősödött, hogy a Therapy utazó cirkusszá vált és lassan az egész világot bejárta már, terjesztve az eszement zenéket Japántól Oroszországon át Budapestig.

Therapy Sessions Budapest

2008. április 26.

Events Hell

 

line up

The Panacea (Position Chrome / Offkey / Freak - GER) www.myspace.com/​positionchrome

Limewax (Freak / Tech Freak /Tech Itch / L.B - NL) www.myspace.com/​limewax

SPL (Lost Soul / Freak /Tech Itch - USA) www.myspace.com/​soundpressurelevels

 

special guest

Fexomat (NSF , Future Sickness ,Darkstep.org - GER) www.myspace.com/​dj_fexomat

 

jegyek:

április 10 - 17 > 2000 HUF (első 100 db a Subvibe-ban 1500 HUF!)

április 17 - 26 > 2500 HUF

helyszínen: 3000 HUF

VIP: 5000 HUF

 

elővételes helyek:

SUBVIBE - BP., V. Irányi u. 5.

Nyugati NON-STOP - Nyugati tér (a pályaudvar mellett)

TRAFFIC Stores - WestEnd CC, Mammut bevásárlóközpontok

Ticketportál - www.ticketportal.hu - online és az oldalukon feltüntetett helyeken is

 

Hivatalos

http:/​/​www.therapysessions.co.uk/​

Barátkozós

http:/​/​www.myspace.com/​therapycult

Nézelődős

http:/​/​www.youtube.com/​user/​AngerFreakHQ

 

A fellépőkről

 

The Panacea (Position Chrome, Offkey, Freak - GER)

 

Legyen az kőkemény drum and bass, techno, hardcore gabba vagy éppen mezei metal Panacea mindennek szorít helyet , ami kellőképpen extrém, hogy megállja a helyét az eszelős tekintetű német szettjeiben. Panacea a techstep / darkcore aranykorában robbant be a drum and bass köztudatba, a németet akkoriban olyanokkal emlegették együtt, mint Ed Rush és Nico (No U-Turn), az amerikai hardcore alapító atya Lenny Dee vagy a szintén német lázadó, Alec Empire (Digital Hardcore). Kiadója a Position Chrome, amely élharcosa az embertpróbáló hangzásoknak manapság újra aktív, itt mostanság a technot és dobbasszust mesterien ötvöző Raidennel szövetkezik. Az évek során Panacea adott ki minimáltechnót a Mille Plateux M2 labelén, industrialt az Ant-Zen-nél, és zenélt The Redeemer néven DJ Scud társaságában.

 

 

Limewax (Freak / Tech Freak /Tech Itch / L.B - NL)

 

A szemtelenül fiatal, orosz származású Max Anokhin igazi csodagyerek. A gyerekkorában klasszikus zenét tanuló zongorista rádióműsorokon keresztül ismerkedett meg a drum and bass, breakbeat és ambient világával. Oroszországból 11 évesen Amszterdamba költözve Max kapott néhány régi hangszert, amelyeken komolyzenei szimfóniákat írt.

Max 15 évesen merült el a drum and bass világban, Limewax néven kezdett producerkedni. Zenéi akár Technical Itch és Dylan szerelemgyerekei is lehetnének, sci-fi indíttatású, végtelenül sötét zenék pörölycsapással felérő durva ütemekkel. Innentől nem lehetett kérdéses, kik veszik szárnyaik alá az ifjú titánt. Technical Itch a Changing Crisis EP-t, Dylan a 16-os Freak maxit szentelte Limewax-nek, akivel a Slave To Life-ot és a Life Of Sin-t is remixeltetik. A kegyetlen és kompromisszummentes drum and bass új felfedezettjétől Scars On The Horizon című debütáló albuma után is számos tánctérrobbantó durvulás várható szólóban és szerzőtársával, az amerikai SPL-lel közösen is.

 

SPL (Lost Soul / Freak /Tech Itch - USA)

 

A mészárbéz világban Limewax mellett SPL a legtöbbet emlegetett ifjú tehetség. Az oregoni ifjonc pályája egészen hasonlóan alakul alkalmi társáéhoz. Hasonlóan Limewax-hoz ő is tinédzserévei elején került kapcsolatba az elektronikus zenével. Az ok prózai: nem talált magának olyan zenekart, amelyhez csatlakozhatott volna. Így szülei számítógépén Photek és Aphex Twin zenéinek hatására maga is bütykölni kezdett és folyamatosan fejlesztgette hangzását és eszközeit. Majd 15 évesen eljutott élete első rave-jére, ettől számítva hat hónap múlva már DJ-zett, technótól drum and bass-ig mindent lejátszva.

Néhány évvel később SPL egyre kimunkáltabb és hangzásukban tökéletesebb zenéi felkeltették Technical Itch érdeklődését, aki remixeltette vele az 'Elevation'-t és idén megjelentette SPL szerzeményeiből a The Death EP-t. Dylan is felfigyelt SPL-re és meghívta a Freak famíliába, ahol a Limewax-szal közös a We Have Life EP-vel tették le névjegyüket.

SPL, ha nem a Tech Itch / Freak kiadóknak szánt zenéket készíti Limewax-szal, akkor az ambient mágus Bill Laswell-el stúdiózik vagy saját ambient/industrial szólóalbumán dolgozik. Újabban a dubstep világába is belekósolt és meg kell hagyni, ebben is hamar magára talált.  

 

Fexomat (NSF , Future Sickness ,Darkstep.org - GER)

 

A német Neurotic Sound Foundation (NFS Crew) nemzetközileg elismert zajterrorista brigád, amelynek oszlopos tagja DJ Fexomat, aki a csapatban Killerautomat és Fex néven jegyez zenéket. Emellett a weboldalból kiadóvá lett Darkstep.org-ot kormányozza.

Fexomat azonban leginkább DJ-ként hírhedt, hogy a mindenféle "core"-okat nem csak hangminták erejéig keveri metállal, hanem teljes számok vagy agyament mashupok formájában mutatja meg, hogy mennyire működhetnek a vaskos gitárok és a szanaszét tört ritmusok együtt.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó