Pulzar

Partyajánló

Therapy Sessions - Evol Intent, The Panacea @ Events Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. november 10.
Helyszín Events Hall, Budapest, Hajógyári Sziget
Stílus House, Tech-house
Therapy Sessions - Evol Intent, The PanaceaA Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól. A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete humor iránti rajongását a drum and bass-szel és ezt ne csak lemezeken tegye, hanem a saját maguk által szervezett bulikon is. Events Hall, Budapest, Hajógyári Sziget
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: peestheee
összes résztvevő megtekintése

Therapy Sessions - Evol Intent, The Panacea @ Events Hall, Budapest

A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól. A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete humor iránti rajongását a drum and bass-szel és ezt ne csak lemezeken tegye, hanem a saját maguk által szervezett bulikon is.

A Therapy Sessions a fő hangzását a darkstep adja, ami a drum and bass extrém és kompromisszummentes megnyilvánulása, amelyre nagyon találóan itthon a mészárbéz jelzőt aggatták. Az a fajta zene, amelyre nagymértékben hatott az industrial irányzat, a kemény techno és az extrém metál, és más embert próbáló hangzások. Széttorzított hangok, emberi és földöntúli sikolyok, vijjogás, ütvefúróként kalapáló dobokkal megtámogatva.
A házaspár egyesítette erőit a stílus másik alapítóatyjával, Technical Itch-csel, és összehozták a Freak, Obscene, Technical Freaks kiadókat, amelyek mellett tovább működött a Tech Itch és a Penetration is. A hármas maga köré gyűjtötte a hasonlóképp eszement zenéket készítő producereket a világ minden tájáról. Így csatlakozott a szektához az amerikai Evol Intent és SPL, a legendás német Panacea és a Current Value, az ukrán/holland csodagyerek Limewax, a britek közül Audio, B-Key, a Vicious Circle vagy nemrégiben a jelenleg Észtországban tanyázó Raiden vezette Offkey Recordings legénysége, köztük Temper D, a Prode és Propaganda.
Az extrém zene extravagáns partikat kívánt, így hát Robynék kissé újragondolták a bulizás fogalmát saját, kissé kattant látásmódjuk szerint. Díszletekkel, pirotechnikával és más látványelemekkel idézték meg a sötét oldal szellemét, és ez olyannyira bejött, hogy az ős, londoni Therapy-partikra külföldről is szép számmal érkeztek a darkstep katonák. Az érdeklődés olyannyira felerősödött, hogy a Therapy utazó cirkusszá vált és lassan az egész világot bejárta már, terjesztve az eszement zenéket Japántól Oroszországon át Bécsig.
Idén márciusban végre Budapestre is eljutott a Therapy. Akkor Technical Itch, Limewax, SPL és Robyn Chaos kergette őrületbe a magyar Freak hadsereget, miközben óriáskivetítőkön az Urbanizer VJ csapat külön erre a bulira készített vérfagyasztó vetítést, miközben tűztáncosok és illuzionista szórakoztatta a bulizókat.
A második felvonás, amely november 10-én Budapest legnagyobb és egyben legjobb hangrendszerrel rendelkező klubjában, az Events Hall-ban rendeznek meg, ha lehet zenében és látványban is megkísérli túlszárnyalni az elsőt. The Panacea, az Evol Intent és Audio minden bizonnyal kitesz majd magáért, nemkülönben a magyar DJ-k és a látványfelelősök, akik Hall-ból Hell-é alakítják a klubot.

Therapy Sessions Budapest
2007. november 10.
Events Hell (Hajógyári Sziget)
www.szigeteventshall.hu
www.myspace.com/​therapycult
www.therapysessions.co.uk

belépő:
október 17 - október 27 2000 forint, az első 100 darab jegy a Subvibe-ban 1500 forint!
október 29 - november 10 2500 forint
helyszínen 3000 forint
vip jegy 5000 forint

elővételes helyek
Subvibe (V. ker. Irányi u. 5.)
Vagabond boltok (Árkád, Mammut, Westend)
Nyugati Non-stop

line up:
Panacea (Position Chrome, Freak - DE)
Evol Intent (Evol Intent Rec., Freak - USA)
Audio (Freak - UK)
Stealh (Bladerunnaz)
Migu (Black Hoe)
Samulkow (Black Hoe)
Numek (Mindsaw Rec., Blakc Hoe)
Danny Darko (Weekandbass)

időbeli line up
2100-2230 Numek
2230-0000 Stealth + Samulkow
0000-0130 Evol Intent
0130-0300 Panacea
0300-0430 Audio
0430-0600 Migu + Danny Darko

Kezdés 21 órakor pontosan!

visual: Urbanizer

Hivatalos
http:/​/​www.therapysessions.co.uk/​
Barátkozós
http://www.myspace.com/therapycult
Nézelődős
http://www.youtube.com/user/AngerFreakHQ

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó