Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
VIP3 500 Ft
Elővételben 2009. február 5.-ig1 500 Ft
Elővételben 2007. február 17.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz with DJ Friction @ Events Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. február 17.
Helyszín Events Hall, Budapest, Hajógyári Sziget
Stílus Drum and Bass, Drum and Bass
Bladerunnaz with DJ FrictionNyolc éve már, hogy néhány lelkes fiatal úgy gondolta, hogy drum and bass bulikat szervez majd Budapesten. A zenefanatikusokból, lemezgyűjtőkből, DJ-kből álló kis csapat Ridley Scott klasszikus filmje után felvette a Bladerunnaz nevet, első bulijukat '98 decemberének végén tartották a Boulevard Café-ban, ahol egy ideig rendszeresen mentek a Bladerunnaz estek.Events Hall, Budapest, Hajógyári Sziget
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Mady marky09
összes résztvevő megtekintése

Bladerunnaz with DJ Friction @ Events Hall, Budapest

Nyolc éve már, hogy néhány lelkes fiatal úgy gondolta, hogy drum and bass bulikat szervez majd Budapesten. A zenefanatikusokból, lemezgyűjtőkből, DJ-kből álló kis csapat Ridley Scott klasszikus filmje után felvette a Bladerunnaz nevet, első bulijukat '98 decemberének végén tartották a Boulevard Café-ban, ahol egy ideig rendszeresen mentek a Bladerunnaz estek.

Következő év februárjában rendezték első nagyobb szabású partijukat, ahová az akkortájt szárnyait bontogató Fresh-t és Vegas-t, azaz a Bad Company két tagját hívták meg. Azóta a csapat megállíthatatlan, nyolc éve folyamatosan szállítja a brit és mára már nemzetközi drum and bass élvonal legjobbjait, valamint az egyelőre kevésbé ismert, de tehetséges újoncokat. A Bladerunnaz partik sorából kiemelkednek a fenti buli tiszteletére minden év februárjában megrendezett születésnapi megaparty, a nyári szabadtéri Fields of Joy rendezvények, és az évbúcsúztató Bladerunnaz szilveszterek. Újabban a Bladerunnaz buliknak kistestvérei is vannak, a Drum Club a keményebb zenék kedvelőinek, a Different Drum pedig a könnyedebb dnb híveinek kedvez havonta újabb és újabb jó bulikkal.
A novemberi Pendulum buli után ismét Bladerunnaz az Events Hallban, nyolc év után most ismét Bad Company februárban, egy hihetetlenül jó DJ, Friction társaságában és egy nagyszerű ceremóniamesterrel SP személyében.

Bad Company UK (BC Presents, Metalheadz, Renegade Hardware)

A Bad Company amióta létrejött azóta kizárólag a drum and bass legnagyobb neveivel lehet egy lapon említeni. A hőskorból elég csak a mai bulikon is állandóan felbukkanó The Nine, Pulse, Four Days felvételekre, vagy egy későbbi periódusból a Nitrous, Oxygen, Dogfight, Planet Dust számokra gondolni. A négyesfogat évről évre népszerűbbé vált, a csúcspont talán a raggás 'Mo Fire', amely az összesített brit toplista 21. helyéig kúszott, a tánczenei listán pedig letaszította Jacko-t az első helyről. Nemsokkal később az általuk alapított BC Authorised label került a középpontba, a kiadó sikerre vitte az osztrák D.Kay 'Barcelona' című likvidjét. Néhány nagyszabású terv - zenekari felállás és turné -, és egy harmadik nagylemez után a Bad Company szétszéledt, Fresh és D-Bridge már szólókarrierbe kezdett, míg Maldini és Vegas BC UK néven továbbra is életben tartja a csapatot.
Az e néven kiadott Bullet Time EP egyben visszakanyarodik a kezdeti Bad Company hangzáshoz, majd még D-Bridge-el együtt, a BC nyithatja a Metalheadz Platinum sorozatát a 'True Romance'-szal. Maldini és Vegas mindeközben létrehozta a BC Presents kiadót is, amelyen már befutott haverjaik mellett az általuk tehetségesnek ítélt, főként nem szigetországbeli producerek (Noisia, The Upbeats, State of Mind, Body & Soul) munkáinak biztosítanak méltó helyet. Az ő biztos kezüket dícséri a Bad Taste válogatás, amelyen az említettek munkái mellett, saját dolgaik is helyet kaptak és már a második résznél tart.

DJ Friction (Shogun Audio, Renegade Hardware, Valve))

A drum and bass DJ-k közült talán Friction az, aki letaszíthatja trónjáról Andy C-t. A trónkövetelő karrierje az egyik legtudatosabban felépített történet a drum and bass világában. Friction 15 éves kora óta ismerkedik a lemezjátszóval, teljes sikerrel, hiszen mixtechnikája vetekszik az Executionerével. Bizonyítja ezt az a több ezer voksoló, aki 2002-ben a DNB Arena szavazásán a legjobb új DJ-nek választotta Friction-t.
Producerként a legjobbak segítették, az Underfire csapattal haverkodott, azaz Stakka, Skynet, K-Tee és Nu Balance tanítgatták és vették be társproducernek még fénykorukban. Később egy rövid időre The Militia néven alkottak, ‘Electrolux’ című zenéjüket sokan játszották az élvonalból. Friction szólóban vagy társaival olyan labeleknél fordult elő, mint a Valve, a Renegade Hardware vagy a True Playaz, bizonyítva ezzel, hogy a stúdióban is ugyanúgy megállja a helyét, mint a deckek mögött.
Friction az évek során egyre sikeresebb lett, a BBC 1XTRA felkérte a M1X Show vezetésére, amelyet rövidesen számtalan DJ-felkérése miatt kénytelen volt lemondani. DJ Zinc őt kéri fel az első Bingo Session album második lemezének mixelésére, Dillinja a Big Bad Bass Vol.2. összerakását bízza rá, míg saját Shogun Audio kiadójánál The Next Level címmel jelentet meg dupla mixalbumot, amelynek egyes korongja a kemény zenék kedvelőinek, míg a kettes a mélyebb hangzások rajongóinak készült.
A már említett Shogun Audio tökéletesen mintázza azt, amiért Friction-t szeretni lehet. Minőségi kiadványok sora, irányzatoktól függetlenül, egyre jobb megjelenésekkel. Akárcsak Friction magával ragadó DJ-szettjei, amelyekben végigjárja és bemutatja a drum and bass valamennyi ágát, a legjobb és legfrissebb zenéken keresztül.

SP:MC (Shogun Audio, Emcee)

A Friction állandó szócsövének mondható SP:MC az utóbbi öt év alatt az egyik legkeresetteb dnb mikrofonistává nőtte ki magát. A GQ által felfedezett girnyó fehér fiú hamar a feka MC által irányított Emcee kiadó rendszeres klubestjeinek rezidense lett a mikrofon mögött. Innen már csak egy ugrás volt, hogy SP rendszeresen feltűnjön a Hospital, Renegade Hardware, Bassbin és Valve klubesteken is.
Ha ideje engedi SP mikrofonját sarokba téve zenéket is készít például Breakage-dzsel, annak albumára (Shadow) vagy a Shogun Audio-ra (The Lurgie) vagy egy másik dumagéppel MC Verse-zel (Surrender).

Buli Infója:

Bladerunnaz presents Bad Company UK, DJ Friction, SP:MC
2007. február 17.
Events Hall (Stúdio)

Belépő
elővételben:
január 22 - február 5-ig >>> 1500 Huf (Subvibe, Deep, TranceWave)

február 5 - 17-ig >>> 2000 Huf (Vagabond boltok, Nyugati non-stop, Subvibe, Deep, TranceWave)

helyszínen >>> 2500 huf
V.I.P. >>> 3500 huf

Line up
Bad Company Uk (BC Pres.)
DJ Friction (Shogun Audio, Renegade Hardware)
SP:MC (Shogun Audio, Bassbin, Crunch)
Chris.su (Tactile)
Bal + Sizenine (Bladerunnaz)
Statik (Beatpoint)

Visual: Urbanizer


Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó