Pulzar

Művész

mc SP:MC

mc SP:MC

A Friction állandó szócsövének mondható SP:MC az utóbbi öt év alatt az egyik legkeresetteb dnb mikrofonistává nőtte ki magát.

A GQ által felfedezett girnyó fehér fiú hamar a feka MC által irányított Emcee kiadó rendszeres klubestjeinek rezidense lett a mikrofon mögött. Innen már csak egy ugrás volt, hogy SP rendszeresen feltűnjön a Hospital, Renegade Hardware, Bassbin és Valve klubesteken is.
Ha ideje engedi SP mikrofonját sarokba téve zenéket is készít például Breakage-dzsel, annak albumára (Shadow) vagy a Shogun Audio-ra (The Lurgie) vagy egy másik dumagéppel MC Verse-zel (Surrender).

Archív partyajánlók

  • [2007-02-17] Bladerunnaz with DJ Friction
    @ Events Hall, Budapest

    Nyolc éve már, hogy néhány lelkes fiatal úgy gondolta, hogy drum and bass bulikat szervez majd Budapesten. A zenefanatikusokból, lemezgyűjtőkből, DJ-kből álló kis csapat Ridley Scott klasszikus filmje után felvette a Bladerunnaz nevet, első bulijukat '98 decemberének végén tartották a Boulevard Café-ban, ahol egy ideig rendszeresen mentek a Bladerunnaz estek.

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó