Pulzar

Partyajánló

Illegal Sounds @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Illegal SoundsA tiltott gyümölcs mindig édeseb és kívánatosabb, mintha csak úgy elénk tennék... A titokban habzsolt manna gyönyörének ismét egy teljes éjszakát áldozhatunk április 19-én a legintimebb és legkellemesebb környezetben, a Club Privében!Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Illegal Sounds @ Prestige (ex Privé), Budapest

A tiltott gyümölcs mindig édeseb és kívánatosabb, mintha csak úgy elénk tennék... A titokban habzsolt manna gyönyörének ismét egy teljes éjszakát áldozhatunk április 19-én a legintimebb és legkellemesebb környezetben, a Club Privében!

Igen, az Illegal Sounds történetének második epizódja közeleg, melyen a szemnek és fülnek való legmerészebb vágyainkat élhetjük át – immár másodszor! Ez az a klubest, ahol minden részletre aprólékos gonddal figyelnek, hogy ne szenvedjünk hiányt semmiben: egyedi és minőségi zene, különleges látvány, mesébe illő környezet várja azokat, aki a szombat estéjüket nem szeretik unalmas alvással tölteni.

Április 19-én újra elbújhatunk a világ szeme elől, hogy többszázad-magunkkal együtt bűnbe essünk, s Éva anyánk után szabadon megnyíljon az elménk olyan ismeretek befogadására, amiért bizony az ördögnek is szívesen adósai maradnánk egy örökkévalóságig!

Ashley Casselle jön el hozzánk a ködös Albionból, hogy utat mutasson nekünk az általa már felfedezett szubjektív zenei kozmoszába. Ashley sosem kereste aszéles utakat, a járatlan terepeken viszont annál otthonosabban mozog. Szokatlan, olyakor teljesen döbbenetes zenei játékai nem egyszer padlóra küldték már a konvenciófalakat malterozó kritikusokat, s a punnyadozó házi zenék közönségét. Mégis mindenki tovább utazik vele, hol kacagva, hol sikítva örömében. Ravaszul kreatív zenéjében semmi sem úgy történik, ahogy azt várnánk. Ez a merész pajkosság rajongók ezreit állította már mellé, legyen szó Japánról avgy Dél-Amerikáról. Ashley-t Digger mester szúrta ki anno magának, majd hirtelen a Northern Exposure kellős közepén ocsúdott fel. Aztán egy ködös londoni éjszakán összefutott Azad Rizvivel, majd egy másik sörözőben az énekes Ben Lost söröskorsóját lökte meg a könyökével... Így édeshármasban ma már The Remote néven ismerjük őket...

SancFranciscoBeat elkészítette élete első nagylemezét, s most teljesen illegálisan mutatja be először azt a Privé közönségének! A Strictly! csapat egyik legtöbbet sürgő-forgó tagja valószínűleg ezúttal sem hagy időt arra, hogy az elektronika terén megfejthetetlen egyenleteken törjük a fejünket, tálcán kínálja nekünk mindenből a legfinomabbat! A 2007-ben immár másodszor is „Év felfedezettje” címet elnyerő SanFranciscoBeat tényleg az a zenész, akit újra és újra fel lehet és kell fedezni, mert mindig új és mindig egyre jobb!

Stone, aki szintén a Strictly! egyik alapillére, emellett a Private Sounds tagja, és aki zenéjével mindig megsimogatja a lelkeket. Muzsikái a legmélyebb érzések hetedik bugyrából szólnak immár évek óta, ellentmondást nem tűrően sodorva hallgatóságát a boldogító katarzisba. Stone minden alkalommal gyógyír a szellemnek, gyönyör a fülnek – és izomláz a csípőnek. Ezúttal azonban az utóbbi lesz a legdominánsabb, Stone ugyanis kizárólag a legforróbb lemezeit hozza magával.

Tony M lesz most is az est házigazdája, kezében a szívünk kulcsa, amivel majd utat nyit, hogy mindenki megtapasztalhassa, milyen is az az igazi finom és mély Illegal Sounds érzés!

Six & Pax, a Private Sounds VJ-k is cinkosságot vállalnak a nagy kollektív bűnbeesésben: a szemünk elé kivetített képeikkel igazi álomvilágba visznek majd, ahonnan garantáltan senki sem vágyik majd haza reggelig.



 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

Kapcsolódó cikkek

  • A Flash Brothers meghódította Kenyát

    Az elektronikus zenei kultúra globalizációja szilveszterkor új fejezetéhez érkezett, amikor az izraeli Flash Brothers megmutatta magát és zenei stílusát az afrikai Kenyának.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó