Pulzar

Bulletproof

Jay Cyanide, azaz Bulletproof az új-zélandi Auckland-ból származó producer neve 7 éve egyet jelent a tánctér-robbantó neurofunk drum&bass-szel.

Az eltelt idő alatt olyan kiadókat tudhat maga mögött, mint a Renegade Hardware, a Moving Shadow, vagy a Bad Company Recordings. A produceri tevékenységek mellett saját kiadóval is büszkélkedhet (Cyanide Recordings), amelyen önálló szerzeményein kívül a tech legenda Kemal, és honfitársai, a Concord Dawn is szerepel. A lemezjátszók mögött egy technikás, naprakész dj-t ismerhetünk meg benne, a szetteket széles zenei spektrum, valamint az utóbbi időben az egyre nagyobb sikert arató dubstep stílusba való betekintés jellemzi.
Az elmúlt évben Jay Bulletproof ideje nagyrészét turnézással, és albuma (Dark Times - Desperate Measures) gatyába rázásával töltötte. A várakozás nem volt hiába.
A világ külön pontjain szerzett baratságokból szövődött kollaborációk magukért beszélnek. Phace (Németország), Gridlok(Amerika), Mindscape(Magyarország), és Psidream(Kanada) valamint két feltörekvő honfitársával, Teknik & Dose-al keszült zenék között csemegézhetünk.

Ajánlott lemezek

  • Trouble On Vynil mix

    Shy FX összeállt a TOV-el, hogy kiadjanak 1 fergeteges CD-t, a 'Fast Lane'-t. A 22 track-es mix CD-n olyan producerek művei szerepelnek, mint pl: Dillinja, Loxy & Keaton, Pendulum & Bulletproof vagy Marky & XRS.

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó