Pulzar

Partyajánló

Hairy Masques @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Hairy Masques 2008. március 23-a nagy esemény lesz, mind a PRIVÉ, mind a HAIRY életében. Az ország egyik legjobb klubja az ország egyik legismertebb partyszervezőjével lép szövetségre. Az új sorozat MASQUES (Maszkok) néven fog jelentkezni és természetesen mindig a legújabb és legtrendibb zenei történéseket fogja prezentálni a house zene szerelmeseinek.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Hairy Masques @ Prestige (ex Privé), Budapest

2008. március 23-a nagy esemény lesz, mind a PRIVÉ, mind a HAIRY életében. Az ország egyik legjobb klubja az ország egyik legismertebb partyszervezőjével lép szövetségre. Az új sorozat MASQUES (Maszkok) néven fog jelentkezni és természetesen mindig a legújabb és legtrendibb zenei történéseket fogja prezentálni a house zene szerelmeseinek.
A nem mindennapi eseményre a német GET PHYSICAL kiadó - akik többek között BOOKA SHADE és M.A.N.D.Y. kiadója -  legújabb igazolása érkezik, illetve érkeznek egyenesen dániából. Ők a DJUMA SOUNDSYSTEM, akik először lépnek majd fel hazánkban húsvét vasárnapján.

Nevükhöz fűződik a 2006-os év legnagyobb klubhimnusza a LES DJINNS, melyet olyan nagyágyúk pörgettek, mint a DEEP DISH, STEVE LAWLER, PETE TONG, vagy éppen LAYO & BUSHWACKA!, JIMPSTER, valamint a KRUDER AND DORFMEISTER duó. Az elsöprő sikerhez nagyban hozzájárultak a számtalan átíratok is, mely közül egyértelműen a TRENTEMOLLER és MOBY remixek viszik a prímet. Nem mellékesen a legnagyobb legális zeneletöltő áruház, a BEATPORT összesített eladási listáját a mai napig vezeti a dal.

Az est további vendége GARAY (DEBUT, ADMIRABLE), aki boldogan mondott igent a felkérésre, hisz a HAIRY zenei világa igen közel áll a szivéhez. Az ő zenei sokszínűsége és ízlésvilága biztos garancia a megfelelő bemelegítéshez.

De ne feledkezzünk meg a két rezidensről ANDRE-ról és MICK-ről sem, akik eddig olyan HAIRY megmozulásokon táncoltattak, mint MAGDA, OXIA, MINILOGUE, de vendégeskedtek többek között DEBUT és I LOVE DEEP rendezvényeken is.

Dátum: 2008. március 23. 22:00

Belépő: 2 000 HUF

Privé
Cím: Budapest, II. Tölgyfa utca 1-3





Fellépők: Djuma Soundsystem , Andre , Mick , Garay
időpont: 2008. március. 23 vasárnap
helyszín: Privé, Budapest
Fellépők: Djuma Soundsystem , Andre , Mick , Garay



Kapcsolódó cikkek

  • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

    Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
  • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

    Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.
  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .
  • Ronski Speed hétvége a TranceTream.FM-en!

    2006. január 21-én Magyarországra látogat Ronski Speed, a Budapest Trance Central partysorozat következő vendégeként.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó