Pulzar

Partyajánló

Hairy Masques @ Prestige (ex Privé), Budapest

Dátum 2008. március 23.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus ismeretlen
Hairy Masques 2008. március 23-a nagy esemény lesz, mind a PRIVÉ, mind a HAIRY életében. Az ország egyik legjobb klubja az ország egyik legismertebb partyszervezőjével lép szövetségre. Az új sorozat MASQUES (Maszkok) néven fog jelentkezni és természetesen mindig a legújabb és legtrendibb zenei történéseket fogja prezentálni a house zene szerelmeseinek.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Hairy Masques @ Prestige (ex Privé), Budapest

2008. március 23-a nagy esemény lesz, mind a PRIVÉ, mind a HAIRY életében. Az ország egyik legjobb klubja az ország egyik legismertebb partyszervezőjével lép szövetségre. Az új sorozat MASQUES (Maszkok) néven fog jelentkezni és természetesen mindig a legújabb és legtrendibb zenei történéseket fogja prezentálni a house zene szerelmeseinek.
A nem mindennapi eseményre a német GET PHYSICAL kiadó - akik többek között BOOKA SHADE és M.A.N.D.Y. kiadója -  legújabb igazolása érkezik, illetve érkeznek egyenesen dániából. Ők a DJUMA SOUNDSYSTEM, akik először lépnek majd fel hazánkban húsvét vasárnapján.

Nevükhöz fűződik a 2006-os év legnagyobb klubhimnusza a LES DJINNS, melyet olyan nagyágyúk pörgettek, mint a DEEP DISH, STEVE LAWLER, PETE TONG, vagy éppen LAYO & BUSHWACKA!, JIMPSTER, valamint a KRUDER AND DORFMEISTER duó. Az elsöprő sikerhez nagyban hozzájárultak a számtalan átíratok is, mely közül egyértelműen a TRENTEMOLLER és MOBY remixek viszik a prímet. Nem mellékesen a legnagyobb legális zeneletöltő áruház, a BEATPORT összesített eladási listáját a mai napig vezeti a dal.

Az est további vendége GARAY (DEBUT, ADMIRABLE), aki boldogan mondott igent a felkérésre, hisz a HAIRY zenei világa igen közel áll a szivéhez. Az ő zenei sokszínűsége és ízlésvilága biztos garancia a megfelelő bemelegítéshez.

De ne feledkezzünk meg a két rezidensről ANDRE-ról és MICK-ről sem, akik eddig olyan HAIRY megmozulásokon táncoltattak, mint MAGDA, OXIA, MINILOGUE, de vendégeskedtek többek között DEBUT és I LOVE DEEP rendezvényeken is.

Dátum: 2008. március 23. 22:00

Belépő: 2 000 HUF

Privé
Cím: Budapest, II. Tölgyfa utca 1-3

Fellépők: Djuma Soundsystem , Andre , Mick , Garay
időpont: 2008. március. 23 vasárnap
helyszín: Privé, Budapest
Fellépők: Djuma Soundsystem , Andre , Mick , GarayRégebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó