Pulzar

Partyajánló

Kollektiva Klub @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Kollektiva KlubA februári maszka-rave után maszkos rave-re hív a Kollektiva. Igaz, ezúttal csak egyvalaki visel majd álarcot, a buli különleges vendége: The Toxic Avenger. Toxie, ahogyan a hozzá közel állók nevezik, nem véletlenül rejti el arcát és külsejét a külvilág elől: sok éve egy gonosz tréfa következtében testét totálisan eldeformálta egy konténernyi nukleáris hulladék.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Kollektiva Klub @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

A februári maszka-rave után maszkos rave-re hív a Kollektiva. Igaz, ezúttal csak egyvalaki visel majd álarcot, a buli különleges vendége: The Toxic Avenger. Toxie, ahogyan a hozzá közel állók nevezik, nem véletlenül rejti el arcát és külsejét a külvilág elől: sok éve egy gonosz tréfa következtében testét totálisan eldeformálta egy konténernyi nukleáris hulladék.
"Cserébe" viszont különleges képességek birtokába jutott, amolyan szuperhőssé lett, aki a maga módján szolgáltat igazságot a világban. Eleinte csak gyilkolászott, de ez egy idő után túl snassz volt, mígnem aztán rájött, hogy mi lehet az ő igazi fegyvere: a zene. A kedvenceiből, Justice-ból, Daft Punk-ból, emotronic-ból, punkból, indie rockból, 70-es 80-as évekbeli trash filmzenékből összekutyulva kifejlesztette hát saját gyilkos hangzását - így született meg a toxikus elektró. Hatása tökéletes és semlegesíthetetlen: azonnal lekapcsolja az agyat, és esztelen őrjöngésre készteti a testet, amíg az össze nem rogy. Lehet, hogy amit Toxie csinál az "gonosz", ám fura mód aki átesett a zenéjén, annak utána sokkal jobb lesz. És hogy még jobb legyen, a házigazdák közül ezúttal Tmx készül spéci szettel, amiről csak annyit árult el, hogy mindenki gondoljon sok szmájira...

Kollektiva Klub Extra
2008. március 22., szombat
Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom u. 41.) 22h-05h

Line-up:

THE TOXIC AVENGER (FR) - live
TMX (Kollektiva) - special :-))) set
Popbitch vs Fullstereo (Kollektiva)

Belépő: 1200 HUF
Az első 150 jegy mellé welcome vodka jár!

Infó:
(+36-1) 456 2053 (Trafó Bár Tangó)
info@kollektiva.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó